Galatasaray´a Karşı Kaleciler Panter Kesiliyor

Ligde hemen her kaleci Muslera kadar oynuyo. 19 yasindaki Emin'le maca cikip kaleye Okan'i koymaya cesaret edemiyo teknik adamimiz. Saka gibi.

Uzerine vurursan panter kesilir eldeki tum forvetleri topla valencianin sol bacagi etmiyor

Vallahi alakası yok. Eskiden inanırdım bu muhabbete ama artık bu inancımı kaybettim.

Biz mal gibi şut çekiyoruz. En şutör oyuncumuz bile bizimle 3 maça çıksın Sabri gibi şut atmaya başlıyor.

Fıttırıyorum artık.

kalecilerde sorun yok sorun bizim kulüpte messi gelse yine kalecilerin üstüne vurur 10 şutun 9 unu sorun formada ha bir de korner ve duran top kullanımı var mutlaka rakibe kesilmeli orta 10 ortadan 1 i bizim oyunculara geliyor o da rezil kafa vuruşuyla etkisiz oluyor

beceriksizsaray

Ekstra kurtarış yapan bi Günay vardır bi de Ertaç vardır. Gerisini biz kahraman yaptık

Bunun üstüne bir de rakip takimda kaleci sakat/cezali oldugunda ve genc biri kaleye girdigi an, o kaleye belki 4-5 basarili sut cekiyor bizimkiler.

Köşeye vurmazsan tabi ki kaleci kurtarır dün attığımız iki golde de topu ortaya vurduk .
Bu kadar gol kaçıran takım şampiyon olamaz bazen zor maçlarda bir pozisyon gelecek onu atıp gel yememeyi becereceksin

Serkan Kırıntılı da böyleydi Gomis vurdu Panter diye bir şey kalmadı.

Bugun rakip kaleci 10 gol kurtarmadi, bizim oyuncular 10 gol kacirdi.

Kalecileri berbat şutlarımızla çalıştırdığımız için oluşan istatistik o.

Geri
Üst Alt