Galatasaray A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Görevinden İstifa Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Şükrü Hanedar: "Bugün itibarıyla Galatasaray'daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören değerli büyüğüm Fatih Terim'e ve geçmiş dönem başkan ile yönetimlerine sonsuz teşekkür ederim."

Dolce & Gabanna reis yolun acik olsun

Geçmiş dönem başkanlarına teşekkür etme sayın büyüğün rahmetli başkanımızı hain ilan etmişti. Çabuk unuttun heralde. Gördük sayın büyüğünün kankasını ilahi adalet işte. Kendi getirdiği başkan tarafından şutlandı üzülenlere gülüyorum sadece.

Geçmiş dönem başkanlarına teşekkür etme sayın büyüğün rahmetli başkanımız hain ilan etmişti. Çabuk unuttun heralde. Gördük sayın büyüğünün kankasını ilahi adalet işte. Kendi getirdiği başkan tarafından şunlardır üzülenlere gülüyorum sadece.
(y)(y)

kovuldu demeyelim istifa ettti diyelim gibi daha çok

Arda efendide transfer dönemi gelmişken Başakşehir'e gitse ne güzel olur ...

Bekleniyordu zaten, kimsenin arkasından oturup ağlayacak değiliz

Babanızın koltuğu gibi ya bir kere trip atmayın profesyonel hayat güzel güzel gidin.
Mevcut yönetimle uğraşacaklar. bu belli. Burak başkan çok parlak bir isim olmasada gereğinden fazla baskı ile bu görevi yürütmesini istemem. Yeteri kadar baskıyı omuzlarında zaten hissediyor 4 koldan saldırılması klübümüz için iyi olmaz.

Amma ağladılar vallahi. Kene gibi yapışmışlar kovulunca da " eski başkanlara teşekkür et " . Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.

A Takım İdari Direktörü nu atayan baskan degilmidir ? terim kim ki o goreve onu layik gorupte atiyor ?​

Geri
Üst Alt