Galatasaray A2 Dörtlü Turnuvaya Katılacak

Şanlıurfaspor'da Fevzi Elmas,Tello,Abdülkadir Özdemir,Hüseyin Tok,Serdar Özbayraktar,Ekrem Dağ,Gökhan Alsan,Zenke,Niculae gibi Süper Lig görmüş/ayarında oyuncular var.Fena bir sınav olmaz bizim için.

Gencler oynar diyen de sacmalamasin lütfen. Süper Kupa maci önces böyle rakipler mi olur allah askina? O gün e mac ayarliyorsan, as kadroyla cikarsin, takimin son halini görmek icin. Ama rakipler rakip degil ki as kadroyla oyna.

Yönetimden bir fiyasko karar daha, bravo.

Bu hazırlık döneminde biraz rahat davrandık sanki.

Bu sezon hazırlık maçları tam bir fiyasko. Transfer politikası da 1 senedir fiyasko.

şaka niye olsun arkadaş takımda 40 tane yedek oyuncu var işte denensin ne acayip admasınız

Urfaspor'un başında ilk Şampiyonlar Ligi golümüzü atan Cihat Arslan var bu arada.Memleketimin reklamını yapayım biraz.:p

Dörtlü turnuva diyince heyecanlandıydım. Emirates gibi bir şey gelmişti aklıma. :redface:

Neyse hazırlık maçı sonuçta. Daha iyi takımlar olsa iyi olurdu tabii de farketmez bana. Takımı izleyelim yeter.

Tam skandal. Bu ne böyle yahu? Sinan Gümüş falan şu maçlarda oynasa ne olacak ki? Hiç bir faydası yok.

Tek ciddi maçla hazırlık dönemini bitirdik. O da yardım maçı. Soma olayı olmasa o maç da olmayacaktı yani.

Avrupa takımları falan sandım bir heyecanla açtım, bununla karşılaşacağımı tahmin etmemiştim.

Dörtlü turnuva diyince Real Madrid gibi takımlarla oynuyoruz diye aklımdan geçirdim . Kapa ertem kapa .

bu kadar düşük Türk takımlarıyla oynamamak lazım. çok sert oynuyorlar, sakatlık yaşayabiliriz

selçuk yula gibi bir karaktersizin anısına turnuvaya mı katılacağız?

fatih terim'den sonra yaptığımız hazırlık maçlarına bakın. tek kelimeyle rezalet. galatasaray hızla geriye doğru gidiyor.

İlk kadroyu ben yapayım.

Alperen

Can Koray EmreC EmreT

Aydın Sinan Yekta UmutG Yasin

Berk

İkinci maça daha ciddi takım çıkar.

paf takımla oynasın yedekler daha yararlı olur. selçuk yula anısına fb katılsın saçma bir organizasyon

Buyuk Takimlari istiyoruz ya :( Galatasarayimin koydugu maclari izlemek istiyoruz :(

Geri
Üst Alt