Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.335
- 35.351
- 3.758
mc tominayde cok iyi oyuncu ama bana göre bize sabitzer ,laimer tarzı güclü ve agresıf bir ortasaha lazımmc tominay ile paket yapalım amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mc tominayde cok iyi oyuncu ama bana göre bize sabitzer ,laimer tarzı güclü ve agresıf bir ortasaha lazımmc tominay ile paket yapalım amin
Yaşıyor muydu ki?Aurier öldü mü?
Usta ne bileyim, sözleşmesi var sanıyordum.Yaşıyor muydu ki?
Yedlin gibi olmasın da... Epl den geldi hızlı falan dedik de bizde bitti gitti adam... Hoş bu Amerikalı değil ama aklıma geldi bir anda...
Allah onu taş etsin...PvA unutmayalim !
Allah onu taş etsin...
Mevcut kadroda defansif yönü zayıf bir beke tahammül olmadığı içindir; en azından benim için öyle. Final dokunuşları muazzam olmasa da sevgili Sacha' dan üstündür, temposu da ondan pek geri kalmaz. Daha ne olsun? İsmi geçenlerden hiçbiri yanına yaklaşabilecek kalitede değil...Ekli dosyayı görüntüle 248797
Yanlışım varsa düzeltin ama Wan Bisakka hücumcu olmadığı için felaket eleştirilmiyor muydu? Ben kendisini çok severim o ayrı ama forumdakiler birden über bir bek gibi bahsetmeye başlamış.
Lincoln kim ve hangi takımda oynuyorBisakka'ya veya herhangi bir bek oyuncusuna 10m vermem. Bu kulübe Lincoln 4.5 m'a geldi. 10m bonservis verebiliyorsak gider Lincoln alırım.
Lincoln'den kastım top cambazı, tercihen güney amerikalı, 10 numara idiLincoln kim ve hangi takımda oynuyor
Bugünkü şartlarda o paraya o tarz bir oyuncu alınmıyor , 20 yil önceki Turk lirası ile bugünkü Turk lirası aynı mı mesela? Degil tabi o yüzden verdiğin örnek yanlış örnek. No name scout transferi dersen o farklı olabilir.Lincoln'den kastım top cambazı, tercihen güney amerikalı, 10 numara idi
Boey gibi pas la orta düşük.