Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka İçin Bonservis Pazarlığını Sürdürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpinar da soyledi Bissaka'yi, 10m uzerinde bir bonservis gozden cikardilar dedi.
Guzel is olur gelirse, 26 yasinda, Brit, mis..

Bisakka'ya veya herhangi bir bek oyuncusuna 10m vermem. Bu kulübe Lincoln 4.5 m'a geldi. 10m bonservis verebiliyorsak gider Lincoln alırım.

1718832733707.png

Yanlışım varsa düzeltin ama Wan Bisakka hücumcu olmadığı için felaket eleştirilmiyor muydu? Ben kendisini çok severim o ayrı ama forumdakiler birden über bir bek gibi bahsetmeye başlamış.

Ekli dosyayı görüntüle 248797

Yanlışım varsa düzeltin ama Wan Bisakka hücumcu olmadığı için felaket eleştirilmiyor muydu? Ben kendisini çok severim o ayrı ama forumdakiler birden über bir bek gibi bahsetmeye başlamış.
Mevcut kadroda defansif yönü zayıf bir beke tahammül olmadığı içindir; en azından benim için öyle. Final dokunuşları muazzam olmasa da sevgili Sacha' dan üstündür, temposu da ondan pek geri kalmaz. Daha ne olsun? İsmi geçenlerden hiçbiri yanına yaklaşabilecek kalitede değil...

Hep defansif bir bek şeklinde yazılmış, ben defansif bek mi almalıyız emin olamadım
Sonra sıkıntı olmasın da
Zaten bence menajeri bu haberlerle satacağı kulübe fiyat yükseltiyordur, gidiyo bak haa diye

Lincoln'den kastım top cambazı, tercihen güney amerikalı, 10 numara idi
Bugünkü şartlarda o paraya o tarz bir oyuncu alınmıyor , 20 yil önceki Turk lirası ile bugünkü Turk lirası aynı mı mesela? Degil tabi o yüzden verdiğin örnek yanlış örnek. No name scout transferi dersen o farklı olabilir.

20 yılda dünya değişmiş ne Lincoln'u diyorum bende :)

15 -20 yil öncede çay bir liraydı 😂 şimdi 10 liraya çocuklara dondurma bile alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt