Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka İçin Bonservis Pazarlığını Sürdürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse sevinçten baygınlık geçiririz burda

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstat sağ beke 13 vermek yerine(ortalama diyelim) o parayı 8 no transferine ek bütçe olarak kullansak daha mantıklı olmaz mı?

Sağ beke Fransa’dan çok daha ekonomik birini bulabiliriz. Tamam Bissaka olmaz belki ama sağ bek daha tolare edilebilir bir mevki.
Olabilir tabii ama satılabilecek oyuncuları da düşünürsek en iyi seçeneği zorlamak mantıklı.

Ne sağ bek ne de orta saha için en iyi seçenekleri alabileceğimizi sanmıyorum btw.

Haberler gerçek.

Araştırmanı öneririm.
İlgi gerçek olabilir; her kulüp her oyuncuyla ilgilenebilir de oyuncuya başka taliplerin çıkıp çıkmadığı, kendisi ve kulüple işin hangi noktaya geldiği spekülasyona açık mevzular. Umarım hayırlısıyla biter bu iş...

batsuayi icine sindi gibi
Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.

Bats denilen hıyarı Marsilya döneminden beri tanırım yoksa

IQ seviyesi düşük ama max 93 çıkar teste girse

Tam bir savunma canavarı.

Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.

Sevgili Keramettin. Bence Mertens yerine oynayacak Bats Icardi yedegi olarak degil. O anlamda bence hem Mertens'ten cok gol atar hem de daha iyi pres yapar. Ama Mertens'ten daha cok asist yapip yapmayacagindan supheliyim. Icardi ile uyumlari nasil olacak beraber oynarlarsa merak ediyorum.

93 çıkarsa müthiş admirim Bats için, notu bol öğretmen gibi davrandın. 30 falan anca onun.

Normalde F/P kriteri en çok önem verdiğim husustur. Ancak takımın ihtiyaçlarına tam uygun olmayan profilde birilerinin transfer edilmesi daha ürkütücü. Transfer yapmak kolay; tutmadığı zaman hem kadro zaafiyeti oluşuyor, hem sonrasında elden çıkarmak büyük maliyetler getirebiliyor.

İsmi geçen diğer oyunculardan birine 7-8 bonservis verileceğine bu adama 10-12 vermek daha mantıklı geliyor. Fazladan ödenecek birkaç milyonu, üst düzey yarışmacılık iddiasında olmanın bedeli olarak görmek lazım...

Sevgili Keramettin. Bence Mertens yerine oynayacak Bats Icardi yedegi olarak degil. O anlamda bence hem Mertens'ten cok gol atar hem de daha iyi pres yapar. Ama Mertens'ten daha cok asist yapip yapmayacagindan supheliyim. Icardi ile uyumlari nasil olacak beraber oynarlarsa merak ediyorum.
Aynen ağabey ben de tamamıyla aynı fikirdeyim ama o bölgede Mertens yerine de bir profil arayışına girersek oyuncuların aldığı süreleri yönetmek zor olacak. Çok fazla ofansif oyuncumuz var.

Tabii ben hep Icardi’nin sürekli sahada kaldığı eksende konuşuyorum.

Üstat sağ beke 13 vermek yerine(ortalama diyelim) o parayı 8 no transferine ek bütçe olarak kullansak daha mantıklı olmaz mı?

Sağ beke Fransa’dan çok daha ekonomik birini bulabiliriz. Tamam Bissaka olmaz belki ama sağ bek daha tolare edilebilir bir mevki.
Sağ beke 13 orta sahaya 20 vereceğiz ortalama 50m bütçemiz var Nelson da giderse 70 olur

Hücumu çok iyi değil ama kainattaki en iyi defansif sağ bek. Bi Walker var heralde ondan iyi olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt