Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir tabii ama satılabilecek oyuncuları da düşünürsek en iyi seçeneği zorlamak mantıklı.Üstat sağ beke 13 vermek yerine(ortalama diyelim) o parayı 8 no transferine ek bütçe olarak kullansak daha mantıklı olmaz mı?
Sağ beke Fransa’dan çok daha ekonomik birini bulabiliriz. Tamam Bissaka olmaz belki ama sağ bek daha tolare edilebilir bir mevki.
batsuayi icine sindi gibiBu transferde görüşmeleri Zaha yürütüyor. Bats mevzusunu da Mertens çözmüştü.
İlgi gerçek olabilir; her kulüp her oyuncuyla ilgilenebilir de oyuncuya başka taliplerin çıkıp çıkmadığı, kendisi ve kulüple işin hangi noktaya geldiği spekülasyona açık mevzular. Umarım hayırlısıyla biter bu iş...Haberler gerçek.
Araştırmanı öneririm.
Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.batsuayi icine sindi gibi
Biter biter rahat ol r.daşİlgi gerçek olabilir; her kulüp her oyuncuyla ilgilenebilir de oyuncuya başka taliplerin çıkıp çıkmadığı, kendisi ve kulüple işin hangi noktaya geldiği spekülasyona açık mevzular. Umarım hayırlısıyla biter bu iş...
Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.
Bats denilen hıyarı Marsilya döneminden beri tanırım yoksa
IQ seviyesi düşük ama max 93 çıkar teste girse
Sevgili Keramettin. Bence Mertens yerine oynayacak Bats Icardi yedegi olarak degil. O anlamda bence hem Mertens'ten cok gol atar hem de daha iyi pres yapar. Ama Mertens'ten daha cok asist yapip yapmayacagindan supheliyim. Icardi ile uyumlari nasil olacak beraber oynarlarsa merak ediyorum.Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.
93 çıkarsa müthiş admirim Bats için, notu bol öğretmen gibi davrandın. 30 falan anca onun.Ne alaka lan ben adamın oyunculuğunu tartışmadım, strateji olarak doğru bulmuyorum.
Aynen ağabey ben de tamamıyla aynı fikirdeyim ama o bölgede Mertens yerine de bir profil arayışına girersek oyuncuların aldığı süreleri yönetmek zor olacak. Çok fazla ofansif oyuncumuz var.Sevgili Keramettin. Bence Mertens yerine oynayacak Bats Icardi yedegi olarak degil. O anlamda bence hem Mertens'ten cok gol atar hem de daha iyi pres yapar. Ama Mertens'ten daha cok asist yapip yapmayacagindan supheliyim. Icardi ile uyumlari nasil olacak beraber oynarlarsa merak ediyorum.
13.5 son15 ver al pazarlık etme
Haftasonu Kemerburgaz’da golf anınızı anlatsana mertens Demirören Batshuayi kapışmasıBu transferde görüşmeleri Zaha yürütüyor. Bats mevzusunu da Mertens çözmüştü.
Sağ beke 13 orta sahaya 20 vereceğiz ortalama 50m bütçemiz var Nelson da giderse 70 olurÜstat sağ beke 13 vermek yerine(ortalama diyelim) o parayı 8 no transferine ek bütçe olarak kullansak daha mantıklı olmaz mı?
Sağ beke Fransa’dan çok daha ekonomik birini bulabiliriz. Tamam Bissaka olmaz belki ama sağ bek daha tolare edilebilir bir mevki.
Nelsson'u bosver zaten Zaniolo'yu satacagiz.Sağ beke 13 orta sahaya 20 vereceğiz ortalama 50m bütçemiz var Nelson da giderse 70 olur