Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.816
- 66.631
- 4.933
Ben alabileceğimizi sanmıyorum, zaten bu paraları sağ beke gömmenin de mantıklı olduğunu düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer açıklanınca fotoları salıcam abiHaftasonu Kemerburgaz’da golf anınızı anlatsana mertens Demirören Batshuayi kapışması
Mertens yerine oynama ihtimali yok, mertens ceza sahamıza kadar rakibi takip eden, defanstan top çıkaran bir adam, sadece hücum pres yönünü yapar ama işin geri kalanında zaafiyet oluşur. Ha arada forveti ikilemek için oynatır, faydalıda olur.Sevgili Keramettin. Bence Mertens yerine oynayacak Bats Icardi yedegi olarak degil. O anlamda bence hem Mertens'ten cok gol atar hem de daha iyi pres yapar. Ama Mertens'ten daha cok asist yapip yapmayacagindan supheliyim. Icardi ile uyumlari nasil olacak beraber oynarlarsa merak ediyorum.
23 yaşındaki bir futbolcuya bayern gibi büyük bir takımdan teklif gelirse mecbursun satmaya. Yoksa oyuncudan bir daha verim zor alırsın.bu adama 15 bonservis 3 milyon maaş vericek isek neden boeyi sattık?
Real Madrid olmadigimiz icin.bu adama 15 bonservis 3 milyon maaş vericek isek neden boeyi sattık?
EPLde kendini ispat etmiş versiyonu bu çünkü. EPLde oynayabilecek potansiyelde olup geliştirebileceğin versiyonunu da alabilirsin daha makule ama risk artar.bu adama 15 bonservis 3 milyon maaş vericek isek neden boeyi sattık?
zaniolo ile birlikte 50 olur butcemiz dursun zirnik koklatmaz daha fazlaNelsson'u bosver zaten Zaniolo'yu satacagiz.
Bu isim gündeme geldiyse aksi haldeki 2 isimden birisi olur herhalde...
Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka ile anlaşma noktasına geldi. Kulübünün bonservis beklentisi yüksek ama görüşmeler sürüyor. Oyuncu gelmeye sıcak. Aksi halde ise 2 aday daha var yerine.
[@Jalminha_]
Sözleşmesi bitti...Aurier öldü mü?
Yedlin gibi olmasın da... Epl den geldi hızlı falan dedik de bizde bitti gitti adam... Hoş bu Amerikalı değil ama aklıma geldi bir anda...EPLde kendini ispat etmiş versiyonu bu çünkü. EPLde oynayabilecek potansiyelde olup geliştirebileceğin versiyonunu da alabilirsin daha makule ama risk artar.