Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka İçin Bonservis Pazarlığını Sürdürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin gibi olmasın da... Epl den geldi hızlı falan dedik de bizde bitti gitti adam... Hoş bu Amerikalı değil ama aklıma geldi bir anda...
Yedlin en iyi döneminde dahi hızıyla öne çıkan bir adamdı.

Bissaka aktif dünyanın en iyi 5 defansif bekinden birisidir, alakaları yok yani. Ofansif açıdan beklentimizi karşılamayabilir ama atletik yönü en azından lig için yeterli olur.

Yedlin en iyi döneminde dahi hızıyla öne çıkan bir adamdı.

Bissaka aktif dünyanın en iyi 5 defansif bekinden birisidir, alakaları yok yani. Ofansif açıdan beklentimizi karşılamayabilir ama atletik yönü en azından lig için yeterli olur.
Yedlin gelirken en sonunda demiştim. Sütten dilim yanınca yoğurdu üfleyerek yiyorum... Hoş ben yine de bu ismin bize geleceğine pek inanamıyorum. Kötü olan manu da iyi performans göstermiş bir adamın ki hele ki İngiliz pasaportu varken ve İngiltere de de ülke alt yapısından yetişen futbolcu kadroda oynatma zorunluluğu varken buraya düşmez.

Bu yüzden diğer alternatiflerin kim olduğu benim için daha önemli...

First Class. Imkan varsa mutlaka zorlanmalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yedlin gelirken en sonunda demiştim. Sütten dilim yanınca yoğurdu üfleyerek yiyorum... Hoş ben yine de bu ismin bize geleceğine pek inanamıyorum. Kötü olan manu da iyi performans göstermiş bir adamın ki hele ki İngiliz pasaportu varken ve İngiltere de de ülke alt yapısından yetişen futbolcu kadroda oynatma zorunluluğu varken buraya düşmez.

Bu yüzden diğer alternatiflerin kim olduğu benim için daha önemli...
O dönem için net bir örnek aklıma gelmiyor ama Yedlin pansuman çözümdü, hepimiz öyle görüyorduk açıkçası o transferi ve hızıyla iş yapmasını bekliyorduk, yapamadı.

AWB bence de zor ama olsa alınabilecek en iyi oyuncu bence.

Sanırım Avrupa piyasasındaki en Boey gibi sağ bek oyuncusu Bissaka. Onun biraz daha yaş almış versiyonu gibi atletik özellikleri bire bir oyunları filan çok işimize yarar

İşin açıkçası Okan Hocanın işin biraz daha defansif tarafına ve atletizm tarafına yöneleceğine inanıyorum. Hatta orta saha için bizim beklediğimiz net 8 numara haricinde daha iyi bir defansçı alınmasını da bekliyorum geçen sene adı geçen Paredes bu sene adı geçen Höjbjerg gibi

Takimi zahanin etrafinda kuruyoruz gibi, şuayip ve bisakka
İşin ilginç yanı Zaha takımda dışlanan hali ve hareketleri çok beğenilmeyen oyuncu durumundayken bir anda takım Zaha nın çevresinde olacak oyuncular üzerinden kuruluyor

Bundan 1 ay öncesinde ilk takımdan gönderilecek adam Zaha olabilir diye düşünüyordum

Sanırım Avrupa piyasasındaki en Boey gibi sağ bek oyuncusu Bissaka. Onun biraz daha yaş almış versiyonu gibi atletik özellikleri bire bir oyunları filan çok işimize yarar

İşin açıkçası Okan Hocanın işin biraz daha defansif tarafına ve atletizm tarafına yöneleceğine inanıyorum. Hatta orta saha için bizim beklediğimiz net 8 numara haricinde daha iyi bir defansçı alınmasını da bekliyorum geçen sene adı geçen Paredes bu sene adı geçen Höjbjerg gibi
Hocanın kafasındaki profil net zaten de önemli olan o profil bulundu mu bulunduysa kim? Zaten köhn transferinden de biliyoruz. Ama köhn istediği gibi çıktı mı onu daha bilemiyoruz...

benim aldığım bilgiye göre
oyuncu hazır
kulüple görüşmeler devam ediyor

İzlediğim en kazma beklerden, biz ondan o da bizden uzak dursun. Gelirse çok üzülürüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sag bek icin böyle üst düzey bir adam düşünüyorsak ortasaha icin düşünülen kim acaba

Alma ihtimalimiz varsa Zaha ve CL sayesindedir

CL oynamak için PL orta sıra takımlarını reddedip buraya gelebilir ama atıyorum Dortmund falan da ilgilenir kendisiyle o durumda ne olur kestirmek zor

€5m falan gibi bir maaş vermek gerekebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt