Galatasaray, Abdou Harroui İçin Görüşmelere Başladı İddiası

@Umut Gül renkdaş. Ajax'a 4 - 2 yenildikleri maçın geniş highlights ını bulabildim. Bu maçta Ajax tek kale gibi oynamış.

Bu maça göre defansif yönü yok değil ama Gedson seviyesinde değil malesef. Daha çok alan savunması yaptı birebire pek girmedi. Bu yönüyle Taylan kadar bile savunmacılık göremedim. 6 numarada oynarsa kesicilik konusunda yeterli olmayabilir defans yönünü yapamayabilir. Bu konuda emin değilim sonuçta bir maçlık bir izlenim bu. Bu maçta 8 gibi oynamış sanki ama 6 görülüyor çözemedim.

Yalnız çok farklı bir hücum gücü var hatta hücumda belki Gedson'dan bile önde olabilir. Takımın pozisyonlarının yarısında Harroui var. Kaleyi bulan 5 şuttan ikisini uzaktan o çekmiş. İki adette asistin asisti var. Defans arkasına top atıp adam kaçırdı bu pozisyonda çok iyiydi. Top ayağına yakışıyor ve oturuyorda. Biraz topla oynamayı seviyor gibi.

Özet olarak bu maçta Gedson kadar defans yapamadığı fakat hücum olarak Gedson'un hiçte gerisinde olmadığını düşündürdü.

Bulabilirsem bir de kazandıkları bir maçı full izleyip yazacağım.

Son düzenleme:
Bu tip bir oyuncuysa rotasyon için olur. Öyle çok beklentiye girmemek lazım.

Bu tip bir oyuncuysa rotasyon için olur. Öyle çok beklentiye girmemek lazım.

Hayatta bu tarz insanlara göre oyunculara + yada - vermem. Oyuncu gelir kendim izlerim ve notunu veririm. Ayrıca oynadığı klup ile bizdeki alacağı role göre performansı artabilirde. Biz öncelikle yeteneğine yatırım yapacağız. Tutarsa harika olur. Tutmaz ise zarar edeceğimizi zannetmiyorum

taylan'ın iyisi bi herif heralde. seri de taylan'ın iyisi bi adamdı, en kötüsünden iyisine regista işte. seri'yle risk almak yerine harroui'yle deneyebiliriz ama bence oraya daha garantici bi herife ihtiyacımız vardı. regista da olsa, çapa da. tabi garantici adamların çoğunun muslera'dan az maaşa gelmediği de bi gerçek. hayırlısı olsun diyelim.

basligi bakinca kap sandim

Geri
Üst Alt