Galatasaray, Adem Büyük’ün Sözleşmesini Karşılıklı Anlaşarak Feshetti

230 bin euro... yonetim oyuncu satisi konusunda cok basarili, fatih hoca boyle bir yonetim ile calistigi icin cok sansli

Gerekirse 5 yil sampiyon olmayalim, su oyuncularin maaslari artik gununde, saatinde odensin

Edep yahu

Bu mallığı kim yaptı;

A-FT
B-Yönetim
C-Takımdaki futbolcular
D-Hepsi

Yolun açık olsun kral

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz malatyadan oyuncu istesek kapiyi 3-4 milyondan acarlar, nasil olsa tek enayi biziz.

Oyuncularla sözlesme yapilinca elestiriyoruz buyuk paralar ödeniyor diye Ama sonucta oyuncular da bu rakamlara göre yasamlarinda bazi seyleri belirliyorlar

ben sahsen calistigim sirketin maasimi geciktirmesini istemem sonucta aynisi futbolcular Icin de gecerli bedavaya yasam yok

Ademin gitmek istemesinde kendisi fener maçından önce oldukça formdayken sakatlıktan yeni çıkan Falcaonun bir anda maça ilk 11 çıkması etkili olmuş olabilir.

Okay kiralamasinda büyük rol oynayabilir Eger FFP dahil oluyorsa

Oyuncularla sözlesme yapilinca elestiriyoruz buyuk paralar ödeniyor diye Ama sonucta oyuncular da bu rakamlara göre yasamlarinda bazi seyleri belirliyorlar

ben sahsen calistigim sirketin maasimi geciktirmesini istemem sonucta aynisi futbolcular Icin de gecerli bedavaya yasam yok
Abdurrahim başkan için maaş konusunda çok iyi günü gününe yatırır falan diyorduk son seneleri olduğu için kaynak sağlamakta çekiniyor olabilirler

Gitmek istemis, gonlu olmayanla hoca calismamis. Yonetimde postalamis.

Hocaysan gönlünü yapacaksın diye düşünüyorum. Cevap A şıkkı o zaman. Gönlü olup yatanları göndermeyip, yatmayanın parasını vermezsen yönetimsel olarakta fazia, bu krizi idare etmezsende TD olarakta faiza...

Geri
Üst Alt