Galatasaray, Adem Büyük’ün Sözleşmesini Karşılıklı Anlaşarak Feshetti

Cidden yazıklar olsun Fatih hoca hangi akla hizmet izin veriyor
O yönetiminde çapına tukureyim

Tebrikler yönetim gün geçmiyor ki yeni beceriksizliğiniz ortaya çıkmasın

3.500.000 TL para aldi bu adam gecen sezon. Simdi bize 2.010.508 TL ödeyince bu adam aclik sinirinda kalmis gibi görünüyor.

Ademi geçen sene başarılı bulmama rağmen gitmesi doğru olmuş ali yavuz kol gibi oyuncularımızın forma şansı bulması gerekli

Gelirken sıcak bakmadım ama gitmesine de bakmadım. Sahadaki halı tavrı bulunduğu sürece hep formanın hakkını vermeye çalışan bir profil çizdi, keşke daha önce gelseymiş ve şimdi gönderilmesi hata forvetlerimiz Falcao ve Diagne açıkçası ikisi Adem kadar güven vermiyor bana.

KAP aciklamasina bakarsak demek ki borcumuz yok. Tabi arka planda durum degisik olabilir.

“Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.”

Özgür Ayten bize, bir yöneticinin bu rakam Serdarin alacagiydi ve birakti diye bonservis olarak gösterecegiz dememsmiydi? Orda da alacagini birakti diye birsey yazmiyor.

Başarısız yönetime bu konuda sallamanın da bi manası yok. Adem büyük Galatasaray çapında bi topçu değildi.

Bunu 3.forvet olarak tutacağımıza genç çocugu bekletiriz

“Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.”

Özgür Ayten bize, bir yöneticinin bu rakam Serdarin alacagiydi ve birakti diye bonservis olarak gösterecegiz dememsmiydi? Orda da alacagini birakti diye birsey yazmiyor.
Evet zaten alacagi vardir ama FFP acisindan alacagi yokmus gibi gosterip oyuncunun bu parayi bizden ayrilmasi icin odeyecek gibi gosteriyoruz anlasilan.

Geri
Üst Alt