Galatasaray Adım Adım Yeniden Seçime Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın acilen seçime gitmesi lazım . Yönetimde artık tıpkı fb'deki gibi iş adamları olması lazım . Mesela onlarda koç varsa bizde sabancı var . Sabancıyı iyi kullanmamız lazım .

Takımda büyük bir kaos var. Hoca yok, eksik mevkilere nokta atıs transferi yaptıracak bir transfer heyeti yok. Para desen fazla yok.

Aysal icin cekilmek adına cok güzel bir vakit. Artık yeni bir yönetime ihtiyac var. Tabi gelecek yönetim muhakkak futbolu bilen adamlardan kurulu olmalı. Parası bulu olsun falan filan, sallayın bunları...kaynaklarımız doğru kullanıldıktan sonra bizim paramız bize fazlası ile yeter..

Taraftar böyle haberlere itibar etmemeli , belirsizlik ortamında başkanı yıpratıp taraftar ile arasını açmak için çıkartılan haberler bunlar.

yazdığım 4 mesajı cevapla tuşuna basmadan sildim... neler içerdiğini artık siz hayal edin... mallıkta sınır yok... ramazan zor geçecek... :(

istifa edin sizde kurtulun bizde moyes'ide otomandan sorumlu müdür yaparsın aysal 1 2 tanede advocaat hitzfeld bilmemne bunaklarıda ceo bölge müdürü felan olarak ata löwüde getir ottomans yönetim kuruluna alman ekolü getir

Her sene seçim yapın her yıl birilerini küstürün birilerinin koltuklarını sağlamlaştırın..

Bravo Ünal Aysal..

Cidden hata olarak combo yapıyorsun bu aralar..

Ali dürüst başkan olması gerekir.

Aysal Galatasarayı okadar seviyorsa sadece finanzman danışmanlığı yapar arka planda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt