Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Usta fikir belirtiyoruz. Fikrimizi de belirtmeyeceksek forumu kapatıp gidelim.Bir dahakinde size sorup yazarlar beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta fikir belirtiyoruz. Fikrimizi de belirtmeyeceksek forumu kapatıp gidelim.Bir dahakinde size sorup yazarlar beyler
Fikir belirtin hocam. Bişey dediğim yok. Ben sadece açıklama yapınca bile mutlu olmayanlara söyledim.Usta fikir belirtiyoruz. Fikrimizi de belirtmeyeceksek forumu kapatıp gidelim.
Fırıldak tarlaların 3-4 katını sürmüştür ama inceleyen savcı yokki.Pozisyonu yeni gördüm. Neler olmuş Ertem ya
Şerefsizlik diz boyu. Hüseyin Göçek ve Arda Kardeşler’in hesap hareketleri incelenmeli. Tarlalar yine sürülmüş, pozisyonun başka açıklaması yok. 2011’den daha kirli pozisyon. Hiç korumaya falan çalışmasınlar hakemler ve fener şike yapmış
Bu var kayıtlari açıklama olayina neden takılı kalıyoruz arkadaş..şerefsiz namussuz göstere göstere bilerek isteyerek vermemiş işte penaltiyi.var kayıtlarına sokayim.
Vara yabancı hakem isteyin arkadaş yeter..
Sene başından beri gerçekleşen hatalı kararları cıkin borkivizyon eşliğinde gösterin.
Trioda gotevli namussuz şerefsizler yokmu yatacak yerleri yok onlarin.
Toplanti yapmadan ergen sosyal medya adminine yazdirilmis bir metin ,gerçekten hesap soracak insan canlı yayında çıkar konuşur Erden'in önceden yaptığı gibi o da iyi sabrediyor muhtemelen yalnız kaldığının farkindadir rakı balıkçı GS lisesi cemiyetinin ne halt olduğunu gormusturneyini begenmedın
Erden timurun görevi değil ki bunlara sürekli had bildirmek. Dursun özbek metin öztürk bi zahmet çıksın konuşsun artıkToplanti yapmadan ergen sosyal medya adminine yazdirilmis bir metin ,gerçekten hesap soracak insan canlı yayında çıkar konuşur Erden'in önceden yaptığı gibi o da iyi sabrediyor muhtemelen yalnız kaldığının farkindadir rakı balıkçı GS lisesi cemiyetinin ne halt olduğunu gormustur
Oğlum okumadan nasıl fikir beyan ediyorsunÜyelerin fikirlerine karışmayın
İyi de moderatör sen değil misin bu senin görevin değil mi?bunu okumayanın forumda işi nedir
atın gitsin!!
Akapeliler gibi davrandım doktorumOğlum okumadan nasıl fikir beyan ediyorsun![]()
İyide sen zaten AKPli değil miydin beraber az mitinge gitmedik döner ekmek yemedik mi Konya’da?Akapeliler gibi davrandım doktorum
İyide sen zaten AKPli değil miydin beraber az mitinge gitmedik döner ekmek yemedik mi Konya’da?
Reis posterli resmin duruyor hala whatsapta