Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.397
- 12.031
- 2.573
Bayma lan forumuKardeşi kardeşe kırdırma?
Pasifist tavır yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayma lan forumuKardeşi kardeşe kırdırma?
Pasifist tavır yazıklar olsun
üyelerı banlamam suan yasakİyi de moderatör sen değil misin bu senin görevin değil mi?
İspanyalılara yazmadımBayma lan forumu
Eskiden bir ağırlığın vardıİspanyalılara yazmadım
Canımız sağ olsunEskiden bir ağırlığın vardı![]()
chihangirin de elinden yetkisini aldilarsa bir sure kafamiz rahat edecektir o zamanüyelerı banlamam suan yasak
Kuş gibi hafiflediEskiden bir ağırlığın vardı![]()
Yani çok kibar açıklamalar yapıyoruz. İnsanlar bukadar cılız aciklamadan memnun olmuyo. Bunlarla mücadelenin onların seviyesine inip ağızlarına vurmadikca olmayacağını soyluyo insanlar. Maalesef doğruda kısmen birsey diyemiyorum. Çünkü bu tür açıklamalar kimseyi etkilemiyor. Birseyler söylemen lazım ki yer yerinden oynasın yoksa ciddiye almazlar. Yukarda arkadaş yazmış koç gülerek okuyodur diye aynende öyle Maalesef. Bütün gün beklediler toplandilar ancak bukadar yapabildiler diye. Kibarca laf sokuyoruz bunlar anlamaz bu dilden utanmalari yok zaten. Şunlara biraz sert yapacaksın bak isin içine taraftar girince nasıl etekleri tutusacak. Çünkü onlar kendi taraftarını bu yönde gayet etkili kullanıyor. Olay cikma riski var evet ancak bu işler duzelmezse daha fazla olay riski olur. Bizimkiler istemiyo bazı olaylara sebebiyet vermek ama zaten insanlar burnundan soluyo. Açıklama yapmasanda olay cikaracak olan çıkarır yani. Buna cokta takılmamak lazım. Biraz gözdağı vereceksin benimde taraftarım var akıllı olun diyeceksin sen sağduyu dersen daha fazlasını yaparlar.Fikir belirtin hocam. Bişey dediğim yok. Ben sadece açıklama yapınca bile mutlu olmayanlara söyledim.
Hakem ilk yarıyı +3 verdiği zamanda bitirdi. Bitirdiği yerde ceza sahasına uzak tehlikesiz bir pozisyondu. Ferdi, irfancan, tadic filan hakemi dövecekti neredeyse ayrıca ferdi topa sert şekilde vurdu. Birisi bile sarı görmedi. Szmanski sarısı varken auta giden topu yan hakemin gözünün önünde alıp sahaya attı zaman geçirmek için tık yok. Ferdi sahtekarı kaç tane sarılık hareket ve hakaret etti hakeme tükürük saçarak konuştu birşey yok. Bir pozisyonda tabanca ile vurulmuş gibi garip bi hareket yaptı sonradan baktım rakip değmemiş bile hakem yemedi ama aldatmadan sarıyı da vermedi. Yine osayi itinin ts maçındaki penaltı sahtekarlığından atılmaması, irfancan'ın taç çizgisi kenarında hakeme hakaretler yağdırıp sarı almaması, zaten crespo olayına hiç girmem başka bir ülkede olsa her maç sahtekarlıktan atılır. Ama bize gelince en ufak harekette basıyorlar kartı oyuncularımızı yıldırıyorlar.Bizim maçlarda hakemlerin surat ifadelerine hareketlerine filan bakın birde fener maçlarında bakın aynı hakemlere. Kendisine bağıran fenerli oyuncuya güler açıklamaya çalışır. Bizde yanına gideni direk elini kolunu açarak kovmaya calisirlar. Burdan bile anlaşılıyor bazı şeyler
Başkan dahil yönetim kurulunun %80inin koçlarla iş ilişkisi vardır doktor. Doğrudan veya dolaylı.Artık direk koç holdingi karşıya almak gerekiyor, tüm Galatasaray camiası kenetlenmeli.
Şımarık bir zengin aile çocuğu parasıyla herkesi satın almış istediği gibi at koşturuyor
koc'a mecburlar mi bu soruyu sorsunlar kendilerineBaşkan dahil yönetim kurulunun %80inin koçlarla iş ilişkisi vardır doktor. Doğrudan veya dolaylı.