Galatasaray, Alpaslan Öztürk'ü Gündemine Aldı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray, Alpaslan Öztürk'ü gündemine aldı

Galatasaray'da Marcao-Luyindama-Donk-Ozornwafor'dan kurulu olan savunmanın göbeğine yeni aday Alpaslan Öztürk.

Orta saha ve hücum hattına yerli takviyeler yapan Galatasaray'da sıra savunmaya geldi.

Marcao- Luyindama-Donk-Ozornwafor'dan oluşan stoper rotasyonuna yerli alternatif eklemek isteyen sarı-kırmızılılar, listenin ilk sırasına Göztepe'den Alpaslan Öztürk'ü koydu.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmeyen başarılı oyuncu sözleşmesini uzatmadı. Sezon sonunda serbest kalacak 27 yaşındaki savunmacı, Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Göztepe'nin Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçta sahanın en iyilerinden olan 1.86 boyundaki Alpaslan, kendisine gelen birçok teklifi geri çevirdi ve sarı-kırmızılıları beklemeye başladı.

sabah

1614241197723.png

Daha doğru düzgün kariyeri olmadan magazin malzemesi olmuş adamdan cacık olmaz.

Son düzenleme:
Leş.

Çöp yerine artık bu kelimeyi kullanacağım, çöp bıktırdı yıllardır.

Fatih Kurucuk demiyorlarmiydi bir ara? Fener alacak diyorladdi ama kaldi Karagümrükde.

Transfer dönemi başlayana kadar sözleşmesi biten her topçuyu yazacaklar bize anlaşılan

Aman aman aman, ortalık karışabilir. Muslera zamanında Ebru yengeye tıklamıştı diye hatırlıyorum.

baktim kadin gaddafi cihan haspolatli ido falan hepsiyle gezmis. :d
Bir Galatasaraylı olarak merak ediyorum, Muslera ile ne yaptınız?

- Çift kale maç yaptık (gülüyor). Şaka şaka, arkadaşım o da. Benimle yazıldı diye çocuğa Twitter'dan bir sürü şey yazdılar. Sanki benim hakkımda kötü şeyler yazınca, Muslera onların olacak! İnsanlar neden bu kadar takıntılı anlamıyorum

Manken Ebru Şancı ayrıldığı sevgilisi Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera için "Muslera ile 2 ay önce ayrıldık. İyi insandı ama daha çocuk gibi. Biz yabancıları gözümüzde büyütüyoruz.Adam Uruguay'ın apaçisi" dedi.

:asd:

Geri
Üst Alt