Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.334
- 3.253
- 1.618
GirneNerdesin?
Hatta Ahmet Bayram diye tanıdığım da var ismin fake değilse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GirneNerdesin?
Hedef 5 yıl ise neden direk 5 yıllık yada 2+3 gibi opsiyonlu bir anlaşma yapmamış ki acaba?1 yıllık ama hedefimiz 5 yıl dedi firmanın sahibi
ben de anlamadım.Hedef 5 yıl ise neden direk 5 yıllık yada 2+3 gibi opsiyonlu bir anlaşma yapmamış ki acaba?
Belki bizimkiler daha istememiştir. Bu Çin ile falan sponsorluklar konuşuluyorken gelecek yıl için belki oralara daha yüksek meblağlı sponsorluk buluruz gibisinden yada şort falan olmak istiyordur belki Polyannacılık yapalım bakalım.ben de anlamadım.
Bunun sakıncası olur mu?
Net 70 milyon TL ayrıca iş birliği protokolü varmış oradan da ekstra bir gelir olacakmış. Ekstra gelir de https://www.hangiev.com/alpcantowerskeywest bu projeden olacakmış sanırım buradan da ekstra bir pay varmış 4-5 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşma dediler.Tutar belli mi?
Severim.Soğuk baklava sever misin @Hasan Bekir
rakam yüksek olsa dursun özbek 20 sene bile bağlardı demek ki düşük vermişler + gelecek sezon daha yüksek teklifler gelebilirHedef 5 yıl ise neden direk 5 yıllık yada 2+3 gibi opsiyonlu bir anlaşma yapmamış ki acaba?
Ben değilimdir kral.Girne
Hatta Ahmet Bayram diye tanıdığım da var ismin fake değilse