Galatasaray, Andriy Yarmolenko ile Temasa Geçti

3-4 ay sonra 32 yasina girecek adama milyonlar yatirmak hatanin babasi olur. 1000% yanlis transfer.

Ayrica 31-32 yasinda bu oyuncu hizindan kaybetmistir. Kanatlara genc ve hizli oyuncular monte etmek lazim.

Amerika’da mı yaşıyorsun renktaş? “1000%” yazmışsın.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ali Koc ne dedi bugun? 30+ topcu alinmayacak demedi mi? Oldu mu simdi Burak Baskan? Ayip.

Yaşlı oyuncu karşıtı değilim ama kanatta Yarmolenko tarzı adama ihtiyaç yok bence illa hücuma tecrübe katacaksak Alex Teixeira daha doğru olabilir.

Gözyaşlarına boğulurum. Her zaman hayalimdi gs forması altında izlemek.

32 yaşında bu sene çok az süre almış. Kontrat önersek 3 yıldan aşağı imza atmaz, sözleşme bittiğinde 35 yaşında olacak. Tüm bunların üzerinde 3,5'dan aşağı oynamaz. Oyuncu kaliteli oyuncu sağ kanatta oynayan sol ayak aynı Gezzal gibi. Ama değer mi bilmiyorum, bence Feghouli Falcao transferlerini yapmış bir takım daha temkinli yaklaşmalı bu tip transferlere.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli gibi çürük çıkar. Maaşı çok fazla olan adamı bedava bile olsa almayın. 2 yıllık sözleşme ve West Ham toplam net maaşının %50sini verecekse ok ama

İyi adam hatta bizim ligin bugı olabilecek bir adam ama bu kadar az süre alan adamlara hiç iyi gözle bakamıyorum. Oynamayan adam ciddi anlamda futboldan kopuyor. Gedson'un futbola dönmesi için 10 maç geçmesi gerekiyordu ki aralarında 10 yaş fark var.

Galasevgisi Yarmolenko'yu yalanlamıştı diye hatırlıyorum. Zaten yurtdışından teklifler almış. Fiyat yükseltme bence.

Beğendiğim bir futblcu ama yaşı, devamlılık sorunu, maaşı itibariyle aşırı riskli bir hamle olur. Kaldı ki bize orta saha özellikleri daha baskın bir kanat oyuncusu lazım...

Feghouli'den beter yatar. Kesinlikle yanlış transfer olur.
feg ile bu adam arasında çok ciddi fiziksel ve zihinsel fark var.Fegin hayattan bıkmış gibi bir hali var.Ve bu hep böyleydi.Yani bize geldiğinde olmadı.

Yaşı ve maliyetini bir kenarıya koyuyorum. Sağ kanatta tam aradığımız adam.Hem fiziksel hem teknik fark yaratır.Diğer kanatda daha hızlı bire birde etkili bir adam olursa muazzam olur.

Tabikide ne olursa olsun 3,4 senelik 3 milyonlara falan hiç gelmesin.

Geri
Üst Alt