Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.404
- 14.033
- 1.728
Uzun zaman Atletico'da oynayan oyuncudan uzak kalirdim. Simeone bunlarin anasini aglatmistir simdiye kadar ve herif bizde 1,5-2 sene icinde bitik birine döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam simeone'nin elinden çıkmış kaç topçu gittiği takımda başarılı olmuş ? griezmann, falcao, arda, diego costa, saul, hermoso, savic, saul ilk aklıma gelenler. adam futbolcuların ruhunu emip satıyor sankiBelki de fiziki cok iyi durmdadir !
cok dogru diyorsun valla aklima hic gelmemistihocam simeone'nin elinden çıkmış kaç topçu gittiği takımda başarılı olmuş ? griezmann, falcao, arda, diego costa, saul, hermoso, savic, saul ilk aklıma gelenler. adam futbolcuların ruhunu emip satıyor sanki
Torreira da bir zamanlar öyleydi?simeone topçusu ? aman allah korusun. adamların canını çıkartıp gönderiyor, muhtemelen bitik halde oynar
En azından iyi paraya elden çıkamaz demek oluyor. O bile sıkıntı bence.29 yas fazla mi oluor renkdas yani
torreira kiralık olarak 1 sezon takıldı orada. yukarıda bir örnek verdim renktaş..ben simeone'nin kadrosunda 1 seneden fazla kalıp gittiği takımda başarılı olan toplam 2 futbolcu hatırlamıyorum ki bu adam 15 senedir atletico çalıştırıyorTorreira da bir zamanlar öyleydi?
En azından iyi paraya elden çıkamaz demek oluyor. O bile sıkıntı bence.
Ne yani Simeonenin takımından Griezmanı alsak kötü mü olacak?torreira kiralık olarak 1 sezon takıldı orada. yukarıda bir örnek verdim renktaş..ben simeone'nin kadrosunda 1 seneden fazla kalıp gittiği takımda başarılı olan toplam 2 futbolcu hatırlamıyorum ki bu adam 15 senedir atletico çalıştırıyor
Gelip 37lik Mertensi keseceginin garantisi var mi sizce?
iyi üstadiyi mi
İnterdeki çakması olmasın bak correalar karışmış olmasın?
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi