Tier 1 Galatasaray, Ángel Correa İçin Kiralama Teklifi Yaptı

Uzun zaman Atletico'da oynayan oyuncudan uzak kalirdim. Simeone bunlarin anasini aglatmistir simdiye kadar ve herif bizde 1,5-2 sene icinde bitik birine döner

Torreira da bir zamanlar öyleydi?
torreira kiralık olarak 1 sezon takıldı orada. yukarıda bir örnek verdim renktaş..ben simeone'nin kadrosunda 1 seneden fazla kalıp gittiği takımda başarılı olan toplam 2 futbolcu hatırlamıyorum ki bu adam 15 senedir atletico çalıştırıyor

torreira kiralık olarak 1 sezon takıldı orada. yukarıda bir örnek verdim renktaş..ben simeone'nin kadrosunda 1 seneden fazla kalıp gittiği takımda başarılı olan toplam 2 futbolcu hatırlamıyorum ki bu adam 15 senedir atletico çalıştırıyor
Ne yani Simeonenin takımından Griezmanı alsak kötü mü olacak?

Enteresan bir genelleme gibi geliyor bana rdaşım.

e4005n6.jpg

Gelip 37lik Mertensi keseceginin garantisi var mi sizce?

Correa keser, mertensi abartırken super ligi çok göz önünde tutuyoruz avrupa maçlarında bütün forum mertensin üzerine çullanıyor, bu mertens kötü demek değil tabi adamın yaşı belli eger ben kupa hayali kuruyorum diyorsan mertensle falan o hayale gidemezsin.

İnterdeki çakması olmasın bak correalar karışmış olmasın?

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artik bizim vizyonumuz bu olmamali 29 yasindaki oynuncuyu alip bir belki iki yil verim alip geri kalan yillari yatis yapanlardan uzak durmamiz gerek.

Geri
Üst Alt