Galatasaray, Antalyaspor’a Haji Wright İçin Teklif Yaptı

Çok mantıklı olur bana kalırsa, bizim takımın en çok aradığı böyle fizikli rakip defansı perişan edecek forvete ihtiyacı var. Barış Alper bile bu rolle bayağı işimize yaradı yakın dönemde

Haji Wright hem fiziğiyle hem hızıyla iş yapıyor üstüne üstlük top ayağındayken de fena bir oyuncu değil

Yuh ne 10 milyonu ya kafayı yemişler o para verilmez bu adama

Şark Bülbülü filminde çok güzel bir replik var

"Bu teres sayı bilmiyor herhalde"

Lig içi alınacak gayet iyi futbolcular var bence. Amir Hadziahmetoviç, Berkay Özcan yine Wright gayet alınabilir oyuncular lakin doğru paralara 4+ takas(kiralık vb.) gayet olabilir yok illa 8-10 isterlerse alma zaten.

Ben vermezdim.
Bu ligde kaç takım Avrupa mecrası görüyor da bu paraları istiyor ya. Akıl alır gibi değil. Koskoca Galatasaray bile oyuncularına bu kadar fiyat biçmiyor lig içi olduğunda. Ha kaliteye göre değişir o başka da, yine de hem herkes bize düşman deyip hem de onları beslemek bana mantıklı gelmiyor. Aç gözlü hepsi. Bu kadar edeceğini bile düşünmüyorum. Icardi'ye yatırım diye koyarım o parayı daha iyi. Üstüne ekleme yaparım yani.

Hacı beğendiğim bir oyuncu hem güçlü hem hızlı ama mevkisini tam çözemedim bize bence sefer ve gomis yerine net 9 no golcüsü lazim

H.Wright enteresan bi adam ama dünya kupasi performansi düsündürücü.

Yüksek maliyetten ötürü temkinli olmakta fayda var. Top teknigi falan cok iyi degil. Bitirici bir adam

BAY boyle oynadigi surec bu sezon icin forvet gerekmiyor...

Icardiyi bir sekilde tutabilsek muazam olur. Gemis ve seferovic ayrilirsa ozaman +1 forvet olur bizim icin

Geri
Üst Alt