Galatasaray, Antalyaspor’a Haji Wright İçin Teklif Yaptı

Tamam istenen para saçma ama bu adamı diagne ile karıştıranlar var hala.

Sprintte onyekuru, boey ve osayi hariç herkesten hızlı bi kere

Net necati hamlesi olur 👍

Max 5 verilir artı 1 oyuncu verilir fazlası zarar yazar. Ama ben taraftarim beni çok ilglendiren durum değil ben gelsin isterim maliyetini de profesyoneller düşünsün.

Begendigim bir oyuncu ve ihtiyacimiz olan bir profil ama Antalya’nin yuksek bonservis talebi olacaktir, o paralari vermeye degmez.

Bu transfer umarım gerçekleşmez. Güray'ı alacağız diye Yunus gibi bir oyuncudan olmak çok anlamsız olur. Sol beke başka bir alternatif bulalım forveti almasak bile olur Seferovic ayrılsa bile.

Haji Wright bu sene oynadigimiz maclarda Boey'i en çok zorlayan ( tek zorlayanda olabilir) oyuncuydu.

sene başı yıldız transferlerinden sonra oldu m bu transfer haberi hayal kırıklığına uğradım, Avrupa'da isim yapmış topçu bekliyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wright gayet iyi adam

Dembele'nin 1 senelik maaşından azını bu adamın bonservisine vermenin de sakıncası yok lakin

Antalya çift hane verilmeden bence satmaz.

Hajinin birçok maçını stadyumda ve Tv'de izledim. Öncelikle Diagne ile alakası yok. Bu adam topla çok daha iyi , rahat top sürüp çok rahat çalım atabiliyor. Ayrıca bir anda hızlanıyor. Ancak Antalya sene başı 1.9 verdiği ve dünya kupasına gönderdiği adamı 3-4 civarına vermez. Biz de 8-10 veremeyiz. En mantıklısı 5m + Yusuf Ross gibi kiralık ve ismi geçenlerden Yunus hariç bir iki isim tapusuyla verilebilir. Biraz fazla ileri zaman olacak ama 3.5 yıl sonra Amerika'da Dünya kupası var. O zamana kadar gelisimini sürdürürse çok iyi fiyatlara satabiliriz. 2026 da 28 yaşında falan olacak transfer için çok uygun bir yaş

Geri
Üst Alt