GSC Haber Galatasaray APP Çıktı!

1 yıllık üye oldum. Maksat takıma destek olsun. Güzel işe destek çıkmak lazım. Ekranlara çıkıp türlü şaklabanlıklarla para dilenileceğine bunun yapılması çok daha güzel olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uğurlu:

Galatasaray Mobil uygulamasına eklenmeyi bekleyen, 100'ün üzerinde özellik var.

Bu uygulama için Galatasaray'ın kasasından 1 TL dahi çıkmadı.

Daha ilk saniyesinden itibaren Galatasaray gelir kazanmaya başladı bile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Uğurlu: "Dünyadaki örneklerinden çok ileride bir kulüp mobil aplikasyonunu hayata geçirdik. Tüm Galatasaraylıların gurur duyacağı ve yıllarca tüm camiaya hizmet edip, katkı yapacak bir uygulama oldu. Şu anda Türkiye'de değil benzeri, yaklaşacak kulüp uygulaması yok."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne oluyor üye olunca, ne gibi avantajlari var, sadece destek mi yoksa
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uğurlu: "Galatasaray Mobil uygulamasına eklenmeyi bekleyen, 100'ün üzerinde özellik var. Bu uygulama için Galatasaray'ın kasasından 1 TL dahi çıkmadı. Daha ilk saniyesinden itibaren Galatasaray gelir kazanmaya başladı bile."

Yıllık üye oldum aylık 15 tl'den bile düşük 1 paket sigara parası acayip para akacak takımımıza tam destek

Bu ne artık uygulamaya giremiyorum. Şifre geliyor giriyorum olmuyor hata veriyor. Yeniden mi hesap açmam lazım ne yapmam lazım?

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uğurlu: "Galatasaray Mobil uygulamasına eklenmeyi bekleyen, 100'ün üzerinde özellik var. Bu uygulama için Galatasaray'ın kasasından 1 TL dahi çıkmadı. Daha ilk saniyesinden itibaren Galatasaray gelir kazanmaya başladı bile."
Kasadan para cikmadi ne demek yaw

Yine kime teslim ettiler gelir kaynagimizi ulan, her muslugun basina kovayla bekleyen birini yerlestirmeye cok merakliyiz

Kasadan para cikmadi ne demek yaw

Yine kime teslim ettiler gelir kaynagimizi ulan, her muslugun basina kovayla bekleyen birini yerlestirmeye cok merakliyiz
Gaymışsın renkdaşımda neyi nasıl yanlış anladın bilemedim. Adam bir masrafımız yok Galatasaray APP video etkinlik v.s. bulma hazırlamada demeye getirmiş.İyi şeyler demiş yani

Gaymışsın renkdaşımda neyi nasıl yanlış anladın bilemedim. Adam bir masrafımız yok Galatasaray APP video etkinlik v.s. bulma hazırlamada demeye getirmiş.İyi şeyler demiş yani
Uygulamayi gelistirmek icin kasamizdan 1tl cikmadi dememis mi? Kimse hayrina yapmaz bu isi sanirim

Galatasaray, yeni çıkardığı uygulamanın ve SMS servisinin çökmesine neden olan resmi mobil uygulamasından yılda 100 M ₺ gelir hedefliyor.

Hedefi geçme olasılığımız yüksek. Acayip talep var. Guzel + kalem bu

Galatasaray, yeni çıkardığı uygulamanın ve SMS servisinin çökmesine neden olan resmi mobil uygulamasından yılda 100 M ₺ gelir hedefliyor.

Hedefi geçme olasılığımız yüksek. Acayip talep var. Guzel + kalem bu
Taraftar her sene bir çilek alır be

%30 kadarını play store ve app store alıyor galiba fortnite bu yüzden savaş açmıştı muhtemelen öyledir. Duruma göre üye olacağım bende bir kokusu çıksın.

Geri
Üst Alt