GSC Haber Galatasaray APP Çıktı!

Yüksek maaşlı çilek değil de bonservisle satabileceğimiz oyuncular almak daha iyi renktaş.Alınacak 30 yaş üstü futbolcuların yüksek maaşlı olmasına karşıyım..
Aynen renkdaşım Galatasaray APP ile her sene bir 19-23 yaş aralığında oyuncu takıma katsak 5 yılda hem satarak hemde yeni oyuncular alarak takımın çehresini değiştiririz.

Yıllık üyelik adım bende. Aylık 15 tl. Sırf destek için bence güzel.

Bizim tokenimiz de var. barça psg juventus atletico madrid ve romanın var dünyada kripto parası.ordan da gelir geliyor biliyorum. bizim yönetim transfer işinde amatör ama kafası teknolojik gelişime açık yönetici var kesin yönetim kurulunda genç bir beyin bu... çok iyi yapıyor işini helal olsun

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim tokenimiz de var. barça psg juventus atletico madrid ve romanın var dünyada kripto parası.ordan da gelir geliyor biliyorum. bizim yönetim transfer işinde amatör ama kafası teknolojik gelişime açık yönetici var kesin yönetim kurulunda genç bir beyin bu... çok iyi yapıyor işini helal olsun

Yönetime ya sonradan girdi ya da yetkisi daha sonra arttı.Kaan Kançal'ın adını duymaya başladığımızdan beri mali açıdan da iyi bi konuma geldik abi..

bikac hafta sonra dicez ki paso video cekin atin baska bi sey yaptiginiz yok zaten

:)

Emre uğurlu ismi ;

Bu rakamlar doğru değil bence,130 bin kişi üye olsa izlenmeler 14k olmazdı.
Her sene 45 bin kombine satılıyor ama maça gelen kombine sahipleri yarısı kadar değil.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu rakamlar doğru değil bence,130 bin kişi üye olsa izlenmeler 14k olmazdı.
Sayaç ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Şuan uygulamanın düzgün çalışmadığını varsayarsak.
+100 bin indirme var ama kaçı üyelik almıştır meçhul. Avrupali 5 euro ya, yerli de 20 TL ye kıyamıyor. Ülke şartları bir şey de diyemiyorum.
Ama günde 20 TL sigaraya gömen adamlar en azından bikac ay da olsa destek verse iyi olur.

Kuru kuruya sövmek, başarı geldiğinde de sevinmekle olmuyor bu işler.

GSCimbom Mobile App

Şu şeyler baya üyelik kazandırır yeterki ugrasilsin. Deli para kazanır kulüp şu işten.
Soyunma odaları antrenmanlar maç sonu kutlamalar yemekler vs

Düşünce çok güzel ama cokmemeli şu uygulama. Üyelik alacağız kod geliyor onu kabul etmiyor 2 gündür onla uğraşıyorum ara ara hala üye olamadım

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt