Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Bozuk yolu seçmeyen Emre Kılınç'ın doğum günüymüş.Bugün güzel videolar çıkar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veriyoruz merak etme.gurbetçi kardeşlerimiz yıllık 20 avro verirler herhalde.
Aynısı bende oldu. Bıraktım şimdilik 5defa denedikten sonraTelefon numarama gelen kodu girdiğimde kod yanlış diyor. Bi türlü giriş yapamadim
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar agresif tavırlarına devam ederlerse müdahale etmek durumunda kalıcam.
Kim adabıyla yazmamış?Sen forumda herkesin adabıyla yazmasını sağla yeter...
İleri geri konuşanlara gurbetçilere ettiğin kadar dikkat edeceksin bu işi yapıyorsan... Sohbetleri takip edersen anlarsın... göz yumma istersen... Çokta tın AMK... Zaten kendi yetersizliğini klavye başı gideren senin gibilerle dolmuş forumKim adabıyla yazmamış?
İkincisi de benle emir verir gibi konuşmamanı tavsiye ederim, 1 kerelik göz yumuyorum.
Ok.İleri geri konuşanlara gurbetçilere ettiğin kadar dikkat edeceksin bu işi yapıyorsan... Sohbetleri takip edersen anlarsın... göz yumma istersen... Çokta tın AMK... Zaten kendi yetersizliğini klavye başı gideren senin gibilerle dolmuş forum
Aynen telefona gelen kod yanlış diyor hep2 sorum var alan renktaşlara:
1 üyeliklerde hala sorun yaşanıyor mu?
2 ne gibi ekstralar var?
Antrenmanlarda ekstra görüntüler var ya sadece.2 sorum var alan renktaşlara:
2 ne gibi ekstralar var?
Burda "gurbetçiler daha fazla, daha fazla versin, 8-10kat fazla versin" diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum...
Dün arda turan videosu eklendi. Belki o tarz içerikler artabilir,duygusal güzel bir video olmuş.Antrenmanlarda ekstra görüntüler var ya sadece.
Zamanla belki soyunma odası falan da eklenir.
Siz niye böylesiniz.Gurbetçilere 20 Avro'muymuş? 120 Avro falan olmalı. Orada alım gücü daha fazla. Adamlar 20 avroyla bütün marketi alıyor neredeyse. Bizde 20 lira ile onlardaki 20 Avro aynı değil
2 sorum var alan renktaşlara:
2 ne gibi ekstralar var?