GSC Haber Galatasaray APP Çıktı!

Bozuk yolu seçmeyen Emre Kılınç'ın doğum günüymüş.Bugün güzel videolar çıkar..

Telefon numarama gelen kodu girdiğimde kod yanlış diyor. Bi türlü giriş yapamadim

Burda "gurbetçiler daha fazla, daha fazla versin, 8-10kat fazla versin" diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum...

Kim adabıyla yazmamış?

İkincisi de benle emir verir gibi konuşmamanı tavsiye ederim, 1 kerelik göz yumuyorum.
İleri geri konuşanlara gurbetçilere ettiğin kadar dikkat edeceksin bu işi yapıyorsan... Sohbetleri takip edersen anlarsın... göz yumma istersen... Çokta tın AMK... Zaten kendi yetersizliğini klavye başı gideren senin gibilerle dolmuş forum

2 sorum var alan renktaşlara:
1 üyeliklerde hala sorun yaşanıyor mu?
2 ne gibi ekstralar var?

galatasaray app demek yerine babel etkisi demek daha dogru.

gecen sene bu gorüntuleri babel bol bol atiyordu hemde ne üyelik nede para istiyordu

Gurbetçilere 20 Avro'muymuş? 120 Avro falan olmalı. Orada alım gücü daha fazla. Adamlar 20 avroyla bütün marketi alıyor neredeyse. Bizde 20 lira ile onlardaki 20 Avro aynı değil

Gurbetçilere 20 Avro'muymuş? 120 Avro falan olmalı. Orada alım gücü daha fazla. Adamlar 20 avroyla bütün marketi alıyor neredeyse. Bizde 20 lira ile onlardaki 20 Avro aynı değil
Siz niye böylesiniz.
20 avroyla 4 parça erzak alırsın anca.
Ben 150 Euro cebimde olmasa, evden çıkmıyorum.

O eski günler bitti, millet de para kalmadı.
Maaşlar 60% düştü.
İşini kaybedenlerin haddi hesabı yok.

Gscimbom mobil

2 sorum var alan renktaşlara:
1 üyeliklerde hala sorun yaşanıyor mu?
2 ne gibi ekstralar var?

1. Dünden beri bir sorun yaşamadım.
2. Antrenmandan paylaşılan tüm hikayeler izlenebiliyor. Artı olarak dün akşamki Arda Turan videosu gibi içerikler gelir. İlerde soyunma odası görüntüleri olacaktır şüphesiz. Geliştirmeye çok açık. İlk 1-2 günlük server sorunları haricinde bence başlangıç için çok iyi.

Geri
Üst Alt