Galatasaray Atağa Kalktı!

haberde bahsedilen futbolcuların bize maliyeti 10-15 milyon euro civarında. bu parayla 1 tane forvet alsak bize yeter. hadi iyi forvet bulamadın git brezilyadan falan satın alma opsiyonuyla bir forvet kirala daha iyi.

forvet haricindeki transferler inşallah gerçekleşmez.

1 tane 15 milyon luk forvet alacagima uc tane kaliteli adam alirim daha iyi, sadece forvet alip sorunlar cozulmuyor, ama bu 3 transfer gerceklesirse( sanmiyorum) sadece 1 transfer in kalir..Senin soyledigin hic mantikli degil kadro kalitesi icin..

balanta+forvet kelimesi geçmeyen başlıklar açmayin,milletin sinir katsayısını 2x -3x arttırıyor

Gönder Dany-Eboue-Ontivero-Amrabatı

Getir Balanta-Song-Tarık-Pivot Santroforu herkes mutlu olsun...

Galatasaray Transfer İlkeleri;

1-Son dakikaya kadar beklenir.

2-Gelecek oyuncu ihtiyac dısı bir mevkiye alınır.

3-Sırf transfer olsun diye hic izlenmeden alınan bir oyuncudur ve astronomik bir bonservis ile yıllık ödenir.

4-Alınan oyuncuyu sezon sonu elden cıkartmak icin de 40 takla atılır.

Forvete gelecek adam Almeida %99. 2 günde Doumbia,Pato falan alınmaz

1 tane 15 milyon luk forvet alacagima uc tane kaliteli adam alirim daha iyi, sadece forvet alip sorunlar cozulmuyor, ama bu 3 transfer gerceklesirse( sanmiyorum) sadece 1 transfer in kalir..Senin soyledigin hic mantikli degil kadro kalitesi icin..

Nasıl alacaksın 3 kaliteli adamı o paraya ? Söylemesi kadar basitse bende 5 tane kaliteli adam alırım hemde yerli :)

Her bölgeye adamımız var ama forvet yok, sen önce forvetin iyisini al sonra paran varsa stoperde alırsın orta sahada. Ben transfer yapılmasın demiyorum en çok ihtiyacımız olan bölgeyi kapatsınlar sonra alsınlar.

Selçuk, melo, hamit, yekta, emre vs varken orta saha gereksiz.

Chedjeu, semih, koray, gökhan, hakan, dany varken stoper gereksiz.

Ama sadece burak ve umut var forvette ikiside yetersiz.

Bu yaptıklarınızın hepsinin hesabını vereceksiniz yönetim. Bütün yaz bir şey yapmayıp son 3 gün nelerle uğraşıyorsunuz. Burak ve Umut ile sezon geçecek. Size de kurumsallığınıza da. Yazıklar olsun. O kadar hayal kırıklığına uğrattınız ki son 2 senede insanları.

ha balanta ha almeida ikiside aynı b... laciverti

Son gün 16:59'da faxla imzalatırız Romanya'dan 2 topçuya.

Bratu-Petre hayırlı olsun.

Bayadır yapmıyorduk böyle zamanı gelmişti.

Nasıl alacaksın 3 kaliteli adamı o paraya ? Söylemesi kadar basitse bende 5 tane kaliteli adam alırım hemde yerli :)

Her bölgeye adamımız var ama forvet yok, sen önce forvetin iyisini al sonra paran varsa stoperde alırsın orta sahada. Ben transfer yapılmasın demiyorum en çok ihtiyacımız olan bölgeyi kapatsınlar sonra alsınlar.

Selçuk, melo, hamit, yekta, emre vs varken orta saha gereksiz.

Chedjeu, semih, koray, gökhan, hakan, dany varken stoper gereksiz.

Ama sadece burak ve umut var forvette ikiside yetersiz.

Ilk once sen kendin demedin mi bu 3 oyuncunun maliyeti 10-15 milyon euro diye, asil o soruyu kendine sorman lazim.

Nasil orta saha gereksiz dersin, maclari umarim takip ediyorsundur.

Sen cidden Melo ve Selcuk la tum sezon iyi gidecegini mi dusunuyorsun?

Bizim orta saha cop. Yekta Emre falan bos isler, kimse kimseyi kandirmasin, sen bu oyuncularla CL de gruptan bile cikamazsin, 4. yildizi falan da unut.

Orta saha ya cok kaliteli adam lazim, Song bicilmis kafadan, bedelsiz kiralama soz konusu, boyle bir firsati kacirmak en hafifinden aptallik dir, bu transfer forvet transferinden daha onemlidir.

Tabiki ben bu kadar kaliteli adami birden alacagimizi dusunmuyorum ama benim yazdiklarim senin bu konuya yazdigin cevap tan ibarettir, 10-15 milyon euro ya Tarik, Song ve Balanta alinabiliyorsa kiralik veya satin, Bu 3luyu almayip sadece santrafor almak hic bir mantiga dogru degildir, bizim kadro yeterli degil bunu once bir kabul edelim, santrafor lar degil, orta saha degil, defans degil.

Yeterli olsa bu takim pas yapmasini bilirdi en azindan, Fener macini bir tekrar izleyelim takim resmen pas yapamiyor, 200 pas yapmisik tum mac, bunu Akhisar bile yapabiliyor, bu gercekten buyuk bir rezillik.

Okadar kotu bir oyun varki bunu ancak 2-3 yeni kanla biraz duzeltebilirsin.

Takim acilen bana kaliteli adam getirin diye bagriyor..

O yuzden 3 tane iyi oyuncumu yoksa sadece 1 tane iyi santraformu dersek tabiki 3 tane iyi oyuncu diyecegiz ;) (Tarik, Balanta ve Song)

ataga kalktıgımızdan başkan ve yönetımın haberı var mı çok merak edıyorum.hangı burdıssoların hajroviçlerin pesındeler acaba?

Devre arası 15 m euro civarı bir transfer harcaması yaptık. Aldıgımız topcuların tamamı foss cıktı.

O kadar oyuncu alacagımıza 1 tane A sınıf santrafor alsak bence şampiyonduk.

Geri
Üst Alt