Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
zong + forwert AL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberde bahsedilen futbolcuların bize maliyeti 10-15 milyon euro civarında. bu parayla 1 tane forvet alsak bize yeter. hadi iyi forvet bulamadın git brezilyadan falan satın alma opsiyonuyla bir forvet kirala daha iyi.
forvet haricindeki transferler inşallah gerçekleşmez.
1 tane 15 milyon luk forvet alacagima uc tane kaliteli adam alirim daha iyi, sadece forvet alip sorunlar cozulmuyor, ama bu 3 transfer gerceklesirse( sanmiyorum) sadece 1 transfer in kalir..Senin soyledigin hic mantikli degil kadro kalitesi icin..
Nasıl alacaksın 3 kaliteli adamı o paraya ? Söylemesi kadar basitse bende 5 tane kaliteli adam alırım hemde yerli
Her bölgeye adamımız var ama forvet yok, sen önce forvetin iyisini al sonra paran varsa stoperde alırsın orta sahada. Ben transfer yapılmasın demiyorum en çok ihtiyacımız olan bölgeyi kapatsınlar sonra alsınlar.
Selçuk, melo, hamit, yekta, emre vs varken orta saha gereksiz.
Chedjeu, semih, koray, gökhan, hakan, dany varken stoper gereksiz.
Ama sadece burak ve umut var forvette ikiside yetersiz.
1 tane 15 milyon luk forvet alacagima uc tane kaliteli adam alirim daha iyi, sadece forvet alip sorunlar cozulmuyor, ama bu 3 transfer gerceklesirse( sanmiyorum) sadece 1 transfer in kalir..Senin soyledigin hic mantikli degil kadro kalitesi icin..