Galatasaray, Aurier'i Tapusuyla Transfer Ediyor

Hayirli olsun umarim katki saglar. Sanirim sene sonuna kadar idare edip sene sonunda bakilacak. Dunyada hic bir kulup devre arasi kadrosunu bozmaz 3 e 5 e . Bayern gibi gider parasini verir alirsin ya da alamazsin .

adam daha 1 ay yok afrika kupasından dolayı nasıl bir transfer stratejisi bu? transfer sihirbazlığı bumu?

Geldiyse bize hoş geldin deyip desteklemek yakışır.Son maçlarına baktığımda eski temposu yoktu ama takım olarak hırslılardı.Hırslı olması iyi burda da böyle olursa taraftarla çabuk arası iyi olur..

la tapusuyla alınacak oyuncu assignon onu kiralıyoruz

kiralanması gereken oyuncuyu da tapusuyla alıyoruz

komedi resmen

nottinghamdan biri alınacaksa bari nuno tavaresi alalım

Geldiyse bize hoş geldin deyip desteklemek yakışır.Son maçlarına baktığımda eski temposu yoktu ama takım olarak hırslılardı.Hırslı olması iyi burda da böyle olursa taraftarla çabuk arası iyi olur..
En büyük katkısı hakeme itiraz olur sanırım. Haklıyken bile itiraz etmiyoruz hiç. Bol kart yer ama takımı ateşler belki.

En büyük katkısı hakeme itiraz olur sanırım. Haklıyken bile itiraz etmiyoruz hiç. Bol kart yer ama takımı ateşler belki.
Bence öyle kötü lanse edildiği kadar kötü 1 transfer değil bence reis.İç saha maçını beklemek gerek taraftarla çabuk arasının iyi olacağını düşünüyom.İtiraz konusunda ise takım olarak isyan etmeliyiz hakeme karşı bence..

Önemli olan forma. Giydiği an başarısı için temenni edeceğiz. İyi oynar, alkışlarız; tersi durumda da sözleşme bitimi güzelce vedalaşırız. Yapabileceğimiz bu. :red:

4 aylık sözleşme deniyor. yangına bi süre ara verelim.

iyi transfer bu arada, hatta buradaki ve twitterdaki kötü yorumları görmek transferin başarı olasılığını da çok arttırıyor.

4 aylık sözleşme deniyor. yangına bi süre ara verelim.
abi seneye 12 yabancı sözleşme hakkın var... bu adamlar şüphe götürmeyecek adamlar olmalı... senin sağ bekte leo dubois diye bir adamın var ki kendisi bile şüpheli bir adam. gelecek sene kadroya banko yazmayacağın türden biri... şimdi bir de oraya gereksiz yere bilmem kaç sene aurier diye bir adam aldık. maaşı ne kadar bilmiyoruz. sözleşmesi kaç yıl bilmiyoruz... ikisinden bir sacha boey çıkar mı, hadi boey'i geçtim yarı performansı çıkar mı onu da bilmiyoruz. muhtemelen sene sonu ikisinden de çıkmak için çaba harcayacağız. O halde neden bu adama bilmem kaç milyon yüroluk sözleşme verdik? sene başındakı akılsızlığı kabul edip kendi oyuncuna bonservis ödemek ve dubois'i geri getirmek bile daha "MANTIKLI" bir hamle olurdu tüm bu mantıksızlıklar içinde...

Assignon transferini dün gece duyunca hadi dedim opsiyonsuz falan ama en azından sene sonu almaya çalışırız iyi performans koyarsa. Performans vermezse de giderdi zaten. fesih ya da kulüp bulma derdimiz olmazdı. Şimdi katmerli dert aldık.

Bu noktadan itibaren 2 çıkışımız var sanırım:

1. aurier'in sözleşmesini yıllık olarak uzayacak ya da makul ücretle aldık oturtsak da sıkıntı olmaz ya da kolayca gönderebiliriz. (yarın mahkemeye gidip adımı Polyanna olarak değiştirmek için dava açıyorum)

2. Aurier iyi performans verir ve hepimizi susturur. 2 milyondan 2.5 sene sözleşme en azından bu sene gözümüze batmaz... (sene başı N'dombele'yi justify ederken kullandığınız hisleri hatırlayın. aynısına ihtiyacınız olacak.)
sözleşme 6 aylıksa performans hariç çekincelerim ortadan kalkmıştır.

Adam hem bitik
hem Afrika Kupası nedeniyle birçok maçı kaçıracak

nereden baksan transfer sihirbazlığı.

bonservis ödeyemiyormuşuz, şurada 2 gün kalmış o yüzden iyi transfer diyorum aurier için

normalde baya kötü derdim

Birkaç aylıksa iyi transfer olabilir maliyetsiz ve deneyimli biri aranıyor belli ki. Zaten devre arası kulüpler oyuncularına astronomik rakamlar çekiyor normal olarak, panik transferinden iyidir bence.

Akıl mantık işi değil.Bıktım her sene plansız programsız yapılan transferlerden.1 şey doğru yapıyorlar 10 şeyi yanlış.

Takimi gecen seneye gore nasi daha kotu hale getirdik tebrik etmek lazim yonetimi. Boey gibi takimin bel kemigi adamin yerine bu adam olur mu hic dusunmuyorlar mi. Baris Alperi koy bundan 10 kat iyi katki saglar.

Geri
Üst Alt