Galatasaray, Aurier'i Tapusuyla Transfer Ediyor

Takimi gecen seneye gore nasi daha kotu hale getirdik tebrik etmek lazim yonetimi. Boey gibi takimin bel kemigi adamin yerine bu adam olur mu hic dusunmuyorlar mi. Baris Alperi koy bundan 10 kat iyi katki saglar.
problem su ki barisi nereye koyacagimizi sasirdik. 1 2 pozisyon elemeye calisiyoruz su anda rahatlikla sol beke koymak icin

bu şartlarda Aurier'den daha iyi trans bulamazsınız buna da şükredin.

6 ay sözleşme+opsiyon 750 K maaş deniyor. Kötü değil ama bize kötü değil demediğimiz çok iyi- iyi diyeceğimiz bir hamle lazımdı. Mayıs ayı gelmeden BB'den çıkışı resmen açıklamalı yönetim madem bunun için hamleler yapıyorsunuz. Seneye de artık Cenk Ergün falan gitsin oraya adam akıllı biri gelsin Erden Timur ile anlaşıp çakışan ve genç oyunculara hakim.

Herşey olumsuz ama Taraftar istemeyince daha mantıklı geldi nedense.

Sadece olasılıklar üzerine konuşuyorum:

Eğer Saniya ve Assignon için gittysek ve Sacha’da 30 aldığımızı duyan Fransızlar 20 falan çektiyse fiyat olarak yarım sezonluk Aurier mantıklı hamle, devre arasknda transfer zordur çünkü, kimse oyuncusunu bırakmak istemez. Yazın bırakacağı fiyatın 2 katını ister vs. Bunlar yaşandıysa mantıklı hamle.

Aurier'in son senegal maçı ÖZETİ Arkadaşlar bu adam çok hantal yav , Senegalin her atagında 17 numarasıyla auirer var. İzleyin üşenmeyin.

İçimizden geçecek rakip kanatlar. Les gibi adam. Maden buluyorlardi bizim sol tarafta bek yok diye şimdi sağ tarafta petrol mü bulurlar elmas mi bilemem ama tadic bile maymun eder bu aurieri görmüyor musun tank gibi 3 gunde beli dönüyor adamin

Sadece olasılıklar üzerine konuşuyorum:

Eğer Saniya ve Assignon için gittysek ve Sacha’da 30 aldığımızı duyan Fransızlar 20 falan çektiyse fiyat olarak yarım sezonluk Aurier mantıklı hamle, devre arasknda transfer zordur çünkü, kimse oyuncusunu bırakmak istemez. Yazın bırakacağı fiyatın 2 katını ister vs. Bunlar yaşandıysa mantıklı hamle.
10 cektiler Assignon icin.

İçimizden geçecek rakip kanatlar. Les gibi adam. Maden buluyorlardi bizim sol tarafta bek yok diye şimdi sağ tarafta petrol mü bulurlar elmas mi bilemem ama tadic bile maymun eder bu aurieri görmüyor musun tank gibi 3 gunde beli dönüyor adamin
Uzun zamandan beri böyle dandik bir sağ bek görmemiştim.
Bu arkadaş hiç bir topa müdahale etmiyor.Yalandan ayağını uzatır gibi yapıyor.Sovyet KV-2 tankı bile bundan çevik.

Angelino kadar katkısı olacağını sanmıyorum. Eksik bir bölge olarak kalacak.

Geri
Üst Alt