Galatasaray Avrupa Ligi Gruplarında 4. Torbadan Katılacak

Çok şükür çok . Takım bugün gerçekten inanılmaz mücadele etti 8-9 olucak maç kaleci ve biizm tercihlerimiz yüzünden 2-1 bitti . Takım ışık veriyor artık tanrı süper lig takımlarına merhamet etsin Galatasaray etmeyecek gibi duruyor
şükür kısmı doğru da şu an için diğer söylediklerin biraz abartı gibi geldi bana.

biz yine ıkına ıkına maç izleriz

psg, realli gruplara doyduk. sonra play-off'larda rangers ve psv gibi en kuvvetli takımları çektik. sonuç ortada.

Kesinlikle. Hezimet izlemek yerine biraz köy takımlarıyla itibar toplama vakti artık. İnşallah gelebilecek en kolay kura gelir. 6 maçta 5 galibiyetle çıkarız gruptan.

psg, realli gruplara doyduk. sonra play-off'larda rangers ve psv gibi en kuvvetli takımları çektik. sonuç ortada.
Kucuk takimlara karsi mi mac yapalim diyorsun? Burada oyle buyuk takimlar yok ki bir zahmet Monaco, Celtic gibi takimlara karsi top oynadigimizi gorelim. Sen Ludogoretz maclarindan zevk alirsan bilemem.

Son 5 yılda kaybettiğimiz herhangi bir Avrupa maçını kazanmış olsak 3 den katılıyorduk sadece 1 maç

Kucuk takimlara karsi mi mac yapalim diyorsun? Burada oyle buyuk takimlar yok ki bir zahmet Monaco, Celtic gibi takimlara karsi top oynadigimizi gorelim. Sen Ludogoretz maclarindan zevk alirsan bilemem.

Çok büyük zevk alırım diyenler? iki maçta iki galibiyet yaz geç. Puan toplamamız lazım hocam baksana UEFA grubunda bile son torbadayız görünce üzüldüm.

ludogorets bile fazla. mümkün olsa cebelitarık ekipleri ile oynamak isterim 2-3 sezon. uefa'ya bile 4. torbadan giriyoruz. güçlü takım isteyecek lüksümüz yok.

3. olup Konferans liginden devam edelim (fakir avuntusu)

Kura şansı nasıl işler bilmiyorum ama en kötü ihtimalle 3. olacağımız bir gruba düşmemiz lazım. UEFA giderse en azından Konferanstan ilerleriz. Şu takım Şubat ayını görmeden Avrupa’dan eleniyor ya çıldırıyorum.

ilk mesaj duzenlenmistir cunku torbalar degisti;

1630011580159.webp

Geri
Üst Alt