Galatasaray Avrupa Ligi Gruplarında 4. Torbadan Katılacak

Ulan cok uzucu be. Gencligim/ergenligim aklima geliyor, icinden gecerdik onumuze gelenin. CL'de, CL'nin CL oldugu donemlerde bile iyi isler yapmistik, dustugumuz duruma bak. Sahibi oldugumuz kupada, L.Warsowa ile ayni seviyeye inmisiz. Gerci Strum Graz'i gordum, Lyon'u gordum(1. torba ) bir nevi bastirdi uzuntumu ama yetmez tabi.

En kolay; Zagreb, Red Star, S.Prag ,Gala

En zoru; Napoli, Leicester, Marsilya, Gala

jimnastikçilerin grubundan daha zoru gelmesin de onun dışında biraz dişli takımlarla oynamak takıma özgüven, tecrübe kazandırır.

Gruplar için istediğimiz kadar yeni transferi kadroya yazabiliyoruz değil mi?

Daha kuvvetli bir takımı yenince daha iyi puan gelmiyormu ? Bilmedigimden soruyorum
Hayır puanlamada her takım eşit. Aynı turnuvada gruplarda Real Madrid’i de yensen, Köy Takımı da yensen aynı puanı alıyorsun.

Biz gördükte noldu,hep hüsran.Avrupa’ya gitmeseydik muhtemelen bizde 3.torbadaydık.Çok başarısız puanlar aldık çoookk.

Fener Cl görmedi bu arada Avrupa değil. Avrupa liginde birkaç sefer köy takımlarını yenip gruptan çıktılar. O sayede bugün az farkla da olsa önümüzdeler. Biz şampiyonlar liginde çok gereksiz mağlubiyetler aldık.

avrupa ligi baya zorlaşmış bu sene. Kek kura gelmesi zor. Açıkçası bundesliga ve pl takımları hariç her takıma okeyim

Lestır,PSV ve Frankfurt dışında çekindiğim takım yok.
lestir'a dışarda yeniliriz her türlü ama evde puan alma ihtimalimiz var bence.
1630014685713.webp

napolili psvli bi grup gelsinde kozlarımızı paylaşak

Geri
Üst Alt