Galatasaray Avrupa'da Başka Oynar

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Gecenin en önemli ve pozitif sonucu bu olmalı bence. Uzun süredir kültürümüze işlemiş bu sözü sahada göremiyorduk. Ancak lazio ve marsilya gibi takımlar karşısındaki oyunla tekrardan "Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor." moduna girmiş gibiyiz. Bence bu camia adına son yıllardaki en olumu gelişme. 👓

Gecenin en önemli ve pozitif sonucu bu olmalı bence. Uzun süredir kültürümüze işlemiş bu sözü sahada göremiyorduk. Ancak lazio ve marsilya gibi takımlar karşısındaki oyunla tekrardan "Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor." moduna girmiş gibiyiz. Bence bu camia adına son yıllardaki en olumu gelişme.
Ligde şampiyon olmadan şampiyonlar ligine gidemiyorsun ligde de bir başka oynasak bir an önce iyi olacak

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao 'nun etkisi fazla burada sanki.

mutlaka avrupa motivasyonu farklıdır ama bence asıl fark rakipler

bizim takımın uzun süredir hücum problemi var

bu nedenle kazanmak için çıktığımız maçlarda büyük sıkıntı yaşıyoruz

mesafeler açılıyor ve ne top çıkarırken be karşılarken kompakt kalabiliyoruz

ama lazio marsilya ve trabzon maçlarında hücumu az düşünüp bozmaya oynayınca mesafeler 1 ve 2. bölgede daraldı ve iyi görünük

Aga ben anlamıyorum, koca maçta 1 tane pozisyonumuz var ve 2.yarı direk ile çizgiden dönen topları var rakibin, 1 tane yesek çıkarmak mümkün olmayacağı o kadar belli ki maçın. Avrupada GS başka oynar denmek biraz abartı geliyor bana, Avrupada GS başka mücadele eder demek daha realist sanki. Evet mücadele iyi ama hala top tutma, geçiş oyunu ve hücum anlamında ciddi eksikliklerimiz var.

Aga ben anlamıyorum, koca maçta 1 tane pozisyonumuz var ve 2.yarı direk ile çizgiden dönen topları var rakibin, 1 tane yesek çıkarmak mümkün olmayacağı o kadar belli ki maçın. Avrupada GS başka oynar denmek biraz abartı geliyor bana, Avrupada GS başka mücadele eder demek daha realist sanki. Evet mücadele iyi ama hala top tutma, geçiş oyunu ve hücum anlamında ciddi eksikliklerimiz var.
ben de anlamadım, dün evirdik çevirdik marsilya'yı sanki.

Arkadaşlar mücadele gücü yüksekti gururlandık bu bir gerçek. Fakat şöyle de bir gerçek var ki rakip kaleyi bulan şutu olmadan gurup lideri olmuş bir takımız. Çok acayip yani iki maçta şutsuz 4 puan alınabileceğini anlatsalar inanmazsın.

Hücumda kalite eksiğimiz çok fazla bu şekilde gol atma ihtimalimiz baskın rakiplere karşı zor.

Arkadaşlar mücadele gücü yüksekti gururlandık bu bir gerçek. Fakat şöyle de bir gerçek var ki rakip kaleyi bulan şutu olmadan gurup lideri olmuş bir takımız. Çok acayip yani iki maçta şutsuz 4 puan alınabileceğini anlatsalar inanmazsın.

Kerem'in şutu var dün, % 100lük pozisyon, devamında vurdursa o da öyleydi.

Lazio maçında da direğin dibinden kaçan 3-4 pozisyon var, Morutan'ın direği var.

Dünkü plan oynatmamak üzerineydi ki net gol pozisyonlarını da bulduk ama değerlendiremedik.

Ha bir de rakip ceza sahasına girmeden biten bir çok pozisyon var pas hatalarından dolayı, 30 metreden şut atıp kaleyi tutunca çok şut çektik diye öveceksek çok zor değil onu yapmak.

Lazio ve Marsilya'ya karşı bulunacak kadar pozisyon bulduk, ligde bu durum eleştirilebilir ama karşındaki takımlar 200-300 milyon euroluk takımlar.

Marsilya 65 milyon euro bonservis harcamış üstüne Saliba, Harit, Genduzi'yi kiralamış, bu 3lüye ödenen bonservis de 60 milyon euro falandır muhtemelen önceki transferlerinde.

Lazio maçında da direğin dibinden kaçan 3-4 pozisyon var, Morutan'ın direği var.

Dünkü plan oynatmamak üzerineydi ki net gol pozisyonlarını da bulduk ama değerlendiremedik.

Ha bir de rakip ceza sahasına girmeden biten bir çok pozisyon var pas hatalarından dolayı, 30 metreden şut atıp kaleyi tutunca çok şut çektik diye öveceksek çok zor değil onu yapmak.

Lazio ve Marsilya'ya karşı bulunacak kadar pozisyon bulduk, ligde bu durum eleştirilebilir ama karşındaki takımlar 200-300 milyon euroluk takımlar.

Marsilya 65 milyon euro bonservis harcamış üstüne Saliba, Harit, Genduzi'yi kiralamış, bu 3lüye ödenen bonservis de 60 milyon euro falandır muhtemelen önceki transferlerinde.
İki maçta kaleyi bulan şut Morutan'ın direği dışında hatırlamıyorum o bakımdan söyledim. Aslında kastettiğim hücum varyasyonu yapamayışımız. Karşı takım gol atmasın diye stres olarak izledim bu maçları. Bu nasıl kaçar dediğimiz pozisyon olmayınca insan buruk oluyor. Neyse sonuçtan memnunum ben.

dün oly de benzer mantıkla çıkmıştı aramızdaki fark neydi sence admin

oly'i de çok beğendim

Şiir gibi top oynamadık. Ama mücadele iyiydi. Avrupa'da refleks göstermemiz çok güzel. Şimdi bunu lige de yansıtmak gerekiyor.

dün oly de benzer mantıkla çıkmıştı aramızdaki fark neydi sence admin

oly'i de çok beğendim

Rakip defansın kalite farkı

+ Camaralar

Oly kadrosu da bizden iyi ama Oly defansı rezaletti, aynı mantıkta oynamadılar topu verdiler sadece erken gol bulunca.

İstediğiniz tarzda bir hücum oyunu oynamaya çalışsak 4-5 tane temizinden yerdik herhalde. Bu takım Kayseri'den 3 yedi gecen gün ve dün mükemmel mücadele etti kalitesine göre. Şans, marsilya iyi değildi falan içi boş yorumlar

Konferans ligini garantileyelim de gerisi onemli degil.

Geri
Üst Alt