Yıl sonu gelecek herhalde sözleşmesi bitiyor
Salih ile beraber devamlı yazılıp duruyorlar transfer dönemi de bitmesine rağmen

Salih ile beraber gelsin, iyi yedek olur.

Belhanda, Etebo ve Akbaba umarım olmaz seneye.

Orta saha rotasyonu böyle olmalı:

Gedson, Taylan, Salih, Arda, Aytaç, 8 numara, 6 numara.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gelmesin. Yoklukta ihtiyaç olan adamdı. Yoklukta sorumluluk almayan herife varlıkta lüzum yoktur. Salih yeterli.

Şu an bizde olsaydı herkes iyiki almışız diyecekti Adem tarzı hırslı oyuncu aytac

Salih ile beraber gelsin, iyi yedek olur.

Belhanda, Etebo ve Akbaba umarım olmaz seneye.

Orta saha rotasyonu böyle olmalı:

Gedson, Taylan, Salih, Arda, Aytaç, 8 numara, 6 numara.

İki 6 yeterli bence. Taylan daha 6'yı kaptırmaz zaten. Taylan-Aytaç tamamdır. 8'de de Gedson yine kiralanırsa Gedson (Emre Kılınç) + yeni 8 numara (Salih) Arda da joker oyuncu olur. Bazen 8 oynar bazen sol kanat.

İki 6 yeterli bence. Taylan daha 6'yı kaptırmaz zaten. Taylan-Aytaç tamamdır. 8'de de Gedson yine kiralanırsa Gedson (Emre Kılınç) + yeni 8 numara (Salih) Arda da joker oyuncu olur. Bazen 8 oynar bazen sol kanat.
Benim istediğim ideal orta saha böyle:

Taylan

Gedson Banega (onun gibi biri)

Yedek kadro

Aytaç

Salih Arda

Tabi 4-2-3-1 oynayacaksak bir 10 numara ama ozamanda Taylan Gedson yumuşak kalabilir.

Ozamanda Nakamba Gedson olabilir.

10 numarada Sigurdsson gibi biri olmalı.

ulan ffp de bitirken bu kalasa yatirim yapaninn allah belasiju versin beyni kopsun

Benim istediğim ideal orta saha böyle:

Taylan

Gedson Banega (onun gibi biri)

Yedek kadro

Aytaç

Salih Arda

Tabi 4-2-3-1 oynayacaksak bir 10 numara ama ozamanda Taylan Gedson yumuşak kalabilir.

Ozamanda Nakamba Gedson olabilir.

10 numarada Sigurdsson gibi biri olmalı.

4-3-3 gibi düşünürsek aslında aynı şeyi düşünüyoruz. Sadece yedeğe Emre Kılınç yerine Arda'yı ilk 8 alternatifi yazmışsın. Gerisine ise tamamen katılıyorum.

Bence 4-2-3-1 olacaksa da Gedson-Taylan Sekçuk-Colman etkisi bırakabilir. Önlerine de bir Jaja gerek tabii belirttiğin gibi. Talisca mükemmel olurdu. Aynı oyuncular resmen.

Geri
Üst Alt