Galatasaray Başkanı Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu

Biktim bu her sezon aciklarsam yer yerinden oynar sozlere.

Konusun artik! Madem iyimserlik yok. Yaratin su kaosu. Sadece biz degil, butun futbol sever ailesi bi rahatlasin

Burak Elmas: "Mostafa Mohamed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sosyal medyada yazıp çizende solunda oturttuğu haysiyetsiz

Son düzenleme:
sosyal medyada yazığ çizinde solunda oturttuğu haysiyetsiz

2975.jpg

Adını veremedigi isim belli yine servet yardimcidan bahsediyor ama böyle sustukca adamların tavrı degismiyor

Açıklarsam yer yerinden oynar, konuşursam sokağa çıkamazlar, paylaşırsam ortalık yangın yerine döner ... Bir türlü açıklayana denk gelmedik ...

konuşmaman için ne gibi 1 engel var başkan, biri mi susturuyor seni? konuşta bilelim kim ses kaydı alıyor, tffye neler söyledin vs.

yer yerinden şimdi oynamayacaksa ne zmn oynayacak, lig bitince mi konuşacaksın yoksa sende hoca gibi.

Ağzınızı mı bantlıyorlar sayın başkanım ? Konuş işte. Yoksa Aziz gibi olacaksın. Oda böyle konuşursam UEFA çatırdar diyip duruyordu.

Burak Elmas: "Sorunlara sebep olanların isimlerini vererek Nihat Bey'e bütün bilgileri ilettim. Benim gördüğüm TFF'de sonraki seçimlere hazırlanan gruplar var. Buradaki gruplar arasında bir mücadele var. Sadece kulüplere değil, birbirlerine karşı verdikleri bir mücadele de var."

Burak Elmas: "Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer kulüpleri Nihat Bey ile kavga ettirerek birtakım operasyonlarla Nihat Bey'i de zor durumda bırakmak isteyen birkaç grup var. Bunu Nihat Bey'e de söyledim. Oradaki konuşmaları bugün kamuoyuna açıklasam yer yerinden oynar."

Burak Elmas: "Benim gördüğüm Nihat Bey her konuda masada bir çözüm önerisiyle oturuyor. Aşağıda çözüm istemeyen, çözümsüzlükten beslenen, bu sistemin devamlılığıyla kendi devamlılığını garanti eden bir kısım insanlar var. Bunların sayısı da az değil, 40-50 kişiler."

Burak Elmas: "Bu isimler tek kulübe zarar vermiyorlar, Türk futboluna zarar veriyorlar. Diğer kulüplerle bu isimler konusunda mutabıkız. İlk defa büyük kulüplerin başkanları birtakım sorunlar konusunda mutabık."

Burak Elmas: "Şu anda Süper Lig kulüplerinin istemediği 9 hakem var. 9 hakemin maç yönetmesi istenmiyor. Bazıları FIFA kokartlı. Şimdi bu 9 hakemin yerine doğru hakemleri getirmezseniz, bunlara eğitimi vermezseniz, sistemi düzeltmezseniz seneye 9 hakemin daha ismini verirler."

Burak Elmas: "Mercedes'e binmek için yönetimde kalmak isteyen insanlar var, aileleri de... Verilen Mercedeslerin listesini Federasyon şeffafça açıklasa da herkes rahatlasa. Kimin eşi kullanıyor, kimde kaç Mercedes var. O kimin parası, kulüplerin parası. Aldıkları maaşları..."

Burak Elmas: "Hem doğru yatırımlar yapıyoruz hem de genç oyuncularla başarı kazanabilecek bir takım kurduk. Bazı oyuncularımız çok hızlı uyum gösterdi. Aynı seviyede uyum göstermemiş olanlar olabilir ama onlar da sağlayacak. Orada son derece gönlüm rahat. Hocamız da memnun."

Burak Elmas: "Daha hiçbir şey bitmedi, ligde herkes herkese puan kaybedebiliyor. Trabzonspor iyi bir takım. Ciddi bir avantajları var, Avrupa'da maç oynamıyorlar. Lazio maçından sonra en az şubat ayına kadar bizim de maçımız yok. Lige daha fazla konsantrasyon sağlayacağız."

Kardeşim o nasıl iş ya gizli ses kaydı alan gözlemci yakaladık nedir.

Bunu o dakika resmi steden yayınlayacaksın bir daha bu işten ekmek yiyemeyecek.

Kvkk konusunu düşünmeden yapacaksın bu kişisel veri değil düpedüz hırsızlıktır, gizliliğin ihlalidir. O sana dava açarsa bir bok olmaz ama sen açarsan sırf marka zedelenmesinden bir daha ömrü boyunca çalışsa ödeyemeyeceği cezaya mahkum olur.

Bazı şeyleri yapıp kaos çıkarmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt