- 1 Ocak 2011
- 15.328
- 10.402
- 1.838
Yaw her konuda hakli o ona bisey anlatma Sen Ak diyorsan o Kara diyorsa O Karadir.Ak olsa bile Karadir.Sen dersin Ankara o der Bahtim KaraBenim yazdigim şey başka bir şey sizin yazdığınız farklı bir yorum .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw her konuda hakli o ona bisey anlatma Sen Ak diyorsan o Kara diyorsa O Karadir.Ak olsa bile Karadir.Sen dersin Ankara o der Bahtim KaraBenim yazdigim şey başka bir şey sizin yazdığınız farklı bir yorum .
Onlar iyi gunde Galatasarayli olurlar kotu gunde gelirler herkese bok atarlar.Kusura bakmayın vefasizsiniz. Vijdan yok kalplerinizde. Hoca gitti eyvallah ama şölene cevirdiginiz adam sizin bile belki Galatasarayli olmanızı sağlamıştır dolaylı yollardan. Rezilsiniz şu şenlik yapanlar... Şimdi sabaha kadar yazın kötü kelimelerinizi nankörler. Yazdıklarınızı okudukça midem bulanıyor çünkü igrencsiniz
Hocam bunu diyince biatci diyorlarYine de o kadar yıllarca iyi ya da kötü samimiyet ile emek vermiş kişilere şu yapılanların ardından burada ya da başka bir platformda alay ederek saygısızca konuşup, deyim yerindeyse zil takıp oynayan, ki oynayanı da vardır, sözüm ona Galatasaray'lıyım diyenlere, tek kelime ile "yazık".
Herkes gelir geçer, aslolan Galatasaray'dır. Eğer gerçekten Galatasaray sevgisi varsa içinde bir insanın, hayatını klübe adamış bir kişiyi sevmiyor olasa bile saygıdan ödün vermez, vermemeli.
Öyle şeyler gördüm ki bugün, gerçekten yazık.
Ben hocamızın rahmetli başkanımıza daha alttan alması gerektiğini düşünüyorum orada kızıyorumHocam bunu diyince biatci diyorlar
Renktaş onlar taraftar değildir olsa olsa seyirci izleyici gibi bir şeydir.Yine de o kadar yıllarca iyi ya da kötü samimiyet ile emek vermiş kişilere şu yapılanların ardından burada ya da başka bir platformda alay ederek saygısızca konuşup, deyim yerindeyse zil takıp oynayan, ki oynayanı da vardır, sözüm ona Galatasaray'lıyım diyenlere, tek kelime ile "yazık".
Herkes gelir geçer, aslolan Galatasaray'dır. Eğer gerçekten Galatasaray sevgisi varsa içinde bir insanın, hayatını klübe adamış bir kişiyi sevmiyor olasa bile saygıdan ödün vermez, vermemeli.
Öyle şeyler gördüm ki bugün, gerçekten yazık.
yüzde kaç gslisin?galatasaray ölcerliginiz bittiyse konuya dönelim
2.9'dan ³yüzde kaç gslisin?
Benim yazdigim şey başka bir şey sizin yazdığınız farklı bir yorum .
HeeBu adamlar gelmeden önce geçmişe değil geleceğe yatırım yapmalıyız dedi terim. Ffp yüzünden oyuncu satamadığımız için mecbur kalındı.
Ben ne demisim siz ne yazıyorsunuzGerceklerden kacis yok deniz
Hee
Bu devre arasi niye takim cok genc tecrubeli futbolcu lazim dedi
Hadi bu kolpa
Sezon basi niye berghuisi ghezzalli stanciuyu listenin basina yazdi,hatta iscoyu istedi
Birakin artik bu korumayi,bahane uretmeyi kimse bunlari yemiyor
Yiyen burada bi 10 kisi falan var onlarda gerceklikten tamamen kopmus vaziyette
Diyen desin, takılmam. 96'dan bu yana dolaylı ve direkt hizmet etmiş ve her ne yaptıysa Galatasaray'ın başarısı için yapmış. Tutar ya da tutmaz, tutmadı ve yollar ayrıldı, en azından arkasından zil takıp oynamak yerine yapılmış olanlara hürmeten saygısını gösterir bir taraftar. Ve açıkçası ben Terim kadar saygıyı hak eden başka bir kişi görmedim, tanımadım, tanıyacağımı da zannetmiyorum.Hocam bunu diyince biatci diyorlar
Bülent e avel yazıldı . Yazık cidden üzücüDiyen desin, takılmam. 96'dan bu yana dolaylı ve direkt hizmet etmiş ve her ne yaptıysa Galatasaray'ın başarısı için yapmış. Tutar ya da tutmaz, tutmadı ve yollar ayrıldı, en azından arkasından zil takıp oynamak yerine yapılmış olanlara hürmeten saygısını gösterir bir taraftar. Ve açıkçası ben Terim kadar saygıyı hak eden başka bir kişi görmedim, tanımadım, tanıyacağımı da zannetmiyorum.
Kardeşim aynı anda sahaya 22 yasında adamları atınca anında sonuç alıp, domine edemezsin. Karma bir kadro mühendisliği yapılması gerekiyordu, hocanın da burada hatası oldu. Sevmek suç değil hocayı, seven herkesi biatçı ilan etmeyin.Gerceklerden kacis yok deniz
Hee
Bu devre arasi niye takim cok genc tecrubeli futbolcu lazim dedi
Hadi bu kolpa
Sezon basi niye berghuisi ghezzalli stanciuyu listenin basina yazdi,hatta iscoyu istedi
Birakin artik bu korumayi,bahane uretmeyi kimse bunlari yemiyor
Yiyen burada bi 10 kisi falan var onlarda gerceklikten tamamen kopmus vaziyette
Prandelli ve Mancini basarili olurdu igrenc bir yabanci siniri vardi ve bizim elimizdede turk yoktu gidip sacma sapan adamlar aldilar tarik camdal o donem geldi yanlis hatirlamiyorsamEn azılı Fatih Terim savunucusu olan ben bile Fatih Terim ve ekibinin kovulmayı çoktan hak ettiğini söylüyorum doğru karar bence geç bile kalındı tebrik ederim Burak Elmas'ı lakin umarım yerine iyi bir teknik direktör getirir zira en son Fatih Terim'i kovduğunda Ünal Aysal, Mancini ve Prandelli'yi getirmişti ama hiç biri başarılı olamadı. Hatta hangisiydi tam olarak hatırlamıyorum birinin Ceyhun Gülselam takıntısı vardı her maç onu banko ilk 11 oynatırdı sonra başarısız olup gittiler yerine gelen Hamza Hamzaoğlu bile şampiyon yaptı. İgor Tudor da başarısız oldu. Ben Galatasaray'da Lucescu dışında başarılı olan bir yabancı teknik direktör hatırlamıyorum. İçimden bir ses Türk teknik direktör mü olsa diyorum. Ülkede başarılı olan bir yabancı teknik direktör yok. Bakın tüm Anadolu takımlarına Türk teknik direktörlerin olduğu takımlar çok daha iyi futbol oynuyor. İlhan Palut, Rıza Çalımbay, Abdullah Avcı, Ömer Erdoğan vs.
Yapılamadı istenenler, klüp başarısız oldu ve yollar ayrıldı. Üzülen üzülür sevinen sevinir. Benim tepkim arkasından fütursuzca konuşanlara. Bak hemen yukarıya, biri bağırsaklar temizlendi demiş, bok yerine koymuş tabiri caizse. Bunu mu hak ediyor bu adam ? Buna sessiz mi kalinilmali ? tüm tepkim buna benim.Herkes emeginin karşılıgını fazla fazla aldı yok hayatını adamışta falanda filanda vefada işini iyi yapan takdir edilir yapamıyan gider bu kadar basit herkesin yolu acık olsun kimse hayrına çalışmadı