Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Gözdağı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1716457385477.png

Sözcü'ye konuşan Özbek, "Galatasaray her maçını kazanmak için oynar. Küme düşme ve şampiyonluk hesapları yapılabilir ama Galatasaray hiçbir zaman böyle aritmetik hesapların içinde olmaz. Bir tek amacımız var; sahaya çıkıp en iyi sonucu almak. Galatasaray en zor zamanlarında bile ‘Mayıslar bizimdir’ demiş ve bunu dost düşman herkese göstermiştir. Adnan Polat döneminde de 20.45’i eklemiştir. Kurumsal yapı, sportif yapılanmamız değişir, başkanlarımız değişir ama mayıslar bizim kalır. Finallerin takımıyız. Bu pazar Konya’da finali oynuyoruz, kazanacağız. Mayıslar bugün de yarın da 100 yıl sonra da Galatasaray’ın olacak" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a eleştirlerde bulunan Dursun Özbek, "Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz! Kulübümüz hukuki anlamda aynı gece girişimlerini yaptı. Nitekim sonuçlarını da gördük. Ne gerekiyorsa en kuvvetli şekilde yapıp süreci takip ediyoruz. Yakında hepiniz bu eşkıyalığın -yapan kim olursa olsun- yanına kalmayacağını görecek" görüşlerini dile getirdi.

Konunun seçim malzemesi yapıldığını bildiren başkan, "Darp ettikleri arkadaşımız hastanede yatıyor. Bu durumun bile seçim malzemesi yapılıyor olması son derece rahatsız edici. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu konuda da konuşacaklarım var ama camiamızın konsantrasyonunu bozmaktan kaçınıyorum. Zamanı gelince biz de konuşacağız" sözlerini sarf etti.

An itibarıyla transfer konuşmak istemediklerini söyleyen Özbek, "Şu anda tek gündemimiz pazar günü oynayacağımız maç ve kazanacağımız şampiyonluk. Şu an transferin konuşulmasından ziyade hafta sonu kazanacağımız zaferin konuşulmasını istiyorum" dedi.

Derbi sonucunun kendileri için sürpriz olduğunu aktaran Dursun Özbek, "Derbiyi kaybetmeyi beklemiyorduk. Galatasaray hiçbir maçı kaybetmeyi beklemez ama futbolda her sonuç var. Olayı bir maç üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Galatasaray ‘winner’ bir takımdır. Kimse merak etmesin, şampiyon biz olacağız" dedi.

Konyaspor maçında Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yeterken, Dursun Özbek konuyla ilgili "Biz böyle bir hesap içinde değiliz. 3 puan alıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kod:
Şu an transferin konuşulmasından ziyade hafta sonu kazanacağımız zaferin konuşulmasını istiyorum"
eyvah yine transfere bonservis harcamayacak

başkan seçim olaylarını durdurduk diyorsun iyi güzelde - bu son yaşanan olaylar ile ilgili aynı paragrafları tekrarlamakta biraz bu yönde.

nasıl süheyl batumun her yere çıkması bu olaydan sonra hata ise - lansmanı dahil - bsit bir youtube videousu ile anlatılabilirdi salonlarda toplanmak bağırmak yerine, aynı şekilde bu olaya tepkiyi aynı cümlelerle seçim forsuna dönüştürme gibi bir şey sezdim Dursun başkanda da.

iki taraft susmalı - seçimini yapmalı - susmaya devam etmeli- şampiyonluktan sonra konuşulmalı her şey.

konuştukça konuşan taraftara antipatik gelecektir.

Iş işten geçti.

Maç sonrası olanlarla ilgili niye konuşuyorsun hâlâ yav. Güzelce uydunuz ve göz yumdunuz o günkü rezilliklere. Sırf o gece olanlar bile istifa etmeniz için kocaman bir sebep.

taraf değilim ama kaybedecek gibi duruyor son 3 günden sonra - fener maçından önce muhtemelen devam edecekti.

Stadimizda her bok olduktan sonra önüne gelen her mikrofona bos konusmayi birak baskan. Her konusmasindan sonra daha fazla batiyorsun

Allahın kitabın varsa sus

Stadında terör estirirlerken ortada yoksun

Adamlar gittikten sonra gelin çekiyorsun

Aliye şöyle dedim böyle yaptım diye caka satıyosun daha yeni tff ile ilgili toplanılan kulüpler birliği toplantısında aliyle kardeş kardeş oturup konuşuyodun

Sen önce pazar günü alinin stadı basacağından haberdarmıydın değilmiydin onu söyle bakalım niye müsaade ettin niye ortada yoktun hts kayıtlarını bi açıkla

Bıktım şu açıklamalardan artık

bu arada Dursun Özbek ucuz kurnazlık yapıyor burda "Yönetim olarak seçim harkeetlerimizi durdurduk" dedi ama şu an yönetimde olmayıp ama aday kadrosunda olan Hatipoğlu Haluklar - şimdi BCT ...

yani...

Geri
Üst Alt