Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seneye playoff sacmaligi da yok 2012'deki gibi.Allah askina jupiter bogayi dogru kullanacak,o rahatligin agzina etmeyecek bi baskan ve hoca gelsin. Rahat bir sampiyonluk yaşama imkanimiz var
Eşref dede nasıl biri, başkanlığı iyi yapabilir mi? Egosu yüksek birine benziyor ama duruşu ve olgunluğu avantaj gibi. Bilemiyorum bir şansı hak ediyor sanırım. Olmadı onu da değiştiririz. Deneme yanılma tahtasına döndük zaten. Adam akıllı bir başkan çıkmıyor. Kırk yılın başında bir Ünal Aysal, Mustafa Cengiz çıkıyor onları da 2 günde hayatlarından bezdirip kaçırıyoruz. Anlamıyorum ben bu kurul üyelerini kötü başkan çıkıyor ibra etmeyip gönderiyorlar, iyi başkan çıkıyor öyle ya da böyle yine gönderiyorlar. Şöyle bir 3 sene üst üste başkanlık yapacak biri çıksa kurban keseceğim artık. Nedir bu kardeşim son 10 yılda 8. başkan değişikliği. İstikrar yok.Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olursa açık ara seçileceğini düşünüyorum.
Ünal Aysal aday olmaz, olmasın da zaten
2 gün önce Belması ibra etmeyenlerin çoğu, Dursun'u idari ve mali olarak ibra ettiler. normal şartlarda ihraç edilmesi gereken adam için bugün twitter da terimi getirecekse başkan olsun diye yorumlar atılıyor.Eşref dede nasıl biri, başkanlığı iyi yapabilir mi? Egosu yüksek birine benziyor ama duruşu ve olgunluğu avantaj gibi. Bilemiyorum bir şansı hak ediyor sanırım. Olmadı onu da değiştiririz. Deneme yanılma tahtasına döndük zaten. Adam akıllı bir başkan çıkmıyor. Kırk yılın başında bir Ünal Aysal, Mustafa Cengiz çıkıyor onları da 2 günde hayatlarından bezdiriyoruz, kaçırıyoruz. Anlamıyorum ben bu kurul üyelerini kötü başkan çıkıyor ibra etmeyip gönderiyoruz, iyi başkan çıkıyor yine gönderiyoruz. Şöyle bir 3 sene üst üste başkanlık yapacak biri çıksa kurban keseceğim. Nedir bu kardeşim son 10 yılda 8. başkan
İşin çelebi kim tanımıyorum bir arastirayimBu anketin şöyle bir önemi var.
Dursun Özbek hariç (ki onu isteyen yoktur pek)
Taraftar ne isterse tersi olsa iyidir.
Bu arada Aysal'ın ve Terim'in aday falan olacağını da düşünmüyorum.
Işın Çelebi sinyal vermiş Ali Sami Yen'i rüyamda gördüm vs diyerek.
Dursun Özbek kesin olur, Metin Öztürk adayım demiş ama çekilebilir ya da birleşme olabilir.
Kalan adayları kestirmek güç.
Ve bence 2 adaydan fazlası da olmamalı açıkçası güç bakımından.
Yok mu Sabancı'lardan Galatasaraylı biri başkanlığa aday olacak şirketlerinin reklamını da yapar hem takımı şampiyon da yapar Avrupa maçlarında prim de yapar, bizim Sabancı holding'w gitmemiz lazım derhal
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dursuncuyuz degil mi yeni dönemde dostumBen de onu diyorum tasin altina elini sokmuyorsa Galatasarayliliktan bahsetmesin