Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel aysalla tamamla planlamayi hocam :asd: unal aysal genc oyuncularin yanina ujfalusi,melo ve sneijder gibi liderler lazim,oyle planlama olmaz demis😁

Ne projesi yaw. 3 yil sampiyonluga hukumet ambargosu koyulacak diyemediler de proje dediler iste. Ads bile sampiyon olur biz 2 yil daha sampiyonluk goremeyiz

Eşref'ten hala emin değilim Cemal Özgörkey aday olacakmış gibi geliyor bana o taraftan. Eşref aday olsa bile Özgörkey aday olduğunda o kazanır seçimi. Ebru Köksal da Özgörkey ile olacaktır ve Özgörkey Süren- Dürüst- Aysal'ın ekibinden ve ortada duranların oylarını ve listesine göre bazı lisecilerin oyunu alır eğer Cengiz tarafı aday çıkarmazsa oradan da oy alır rahat kazanır bence.

Ünal Aysal, Dünya'nın en çok izlenen haber kanalı CNN International'a özel davetle canlı yayında röportaja çağrılan tek spor insanıdır.

Sıkış

Artık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:

Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos

Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:

Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos

Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.

aysal - albayrak - terim bermuda şeytan üçgeni olur, okan neye uğradığını şaşırır.

campos - terim kavgalarını görür gibiyim.

aysal - albayrak - terim bermuda şeytan üçgeni olur, okan neye uğradığını şaşırır.

campos - terim kavgalarını görür gibiyim.
Aysal ve Albayrak anlaşır onda sorun yok, tek sıkıntı Fatih Terim olur haklısın, futboldan ve floryadan sorumlu bir yönetici bulmak lazım ya da Abdurrahim Albayrak hem başkan yardımcılıği yapar hem de floryadan sorumlu olur. Fatih Terim'i bu ekibe hiç katmamak lazım hatta mümkünse fatih Terim'i hiç bir ekibe katmamak lazım, bir müddet uzak dursun bu kulübün kapısından.

Aysal ve Albayrak anlaşır onda sorun yok, tek sıkıntı Fatih Terim olur haklısın, futboldan ve floryadan sorumlu bir yönetici bulmak lazım ya da Abdurrahim Albayrak hem başkan yardımcılıği yapar hem de floryadan sorumlu olur. Fatih Terim'i bu ekibe hiç katmamak lazım hatta mümkünse fatih Terim'i hiç bir ekibe katmamak lazım, bir müddet uzak dursun bu kulübün kapısından.

Bütün altyapının başında mutlu günler geçirmeli kendisi

Terzi:

Aysal şu an yurtdışında, hafta sonu TR’ye gelip görüşmeler yapacak. Sezgin Gelmez’e gelen istihbarat bana da geldi. Bunun dışında Cemal Özgörkey Aysal’ın 2. Başkanı olabilir.

Geliyor geliyor Büyük Başkan geliyorrrr <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt