Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahmetli mustafa cengiz’in destek aldigi kesim den bir aday cikacak

Bir önceki secim de yigit sardan’i denediler olmadi,bu defa daha farkli bir plan ile karsimiza cikabilirler diye dusunuyorum

Mesela dursun özbek veya adnan polat

Ama iki isim de adaylik konusunda sicak degiller
dursun ve eşref liseci grubun içindeler. adnan polat,yiğit şardan, albayrak,kaan kançal falan karşı gruptalar. birbirlerinin oylarını bölmemek için iki taraf da tek aday çıkarır bence.

Bu arada yeni yönetimden beklentilerimden biri de Erden Timur ile konuşup Nef'in stad isim anlaşmasını fesih edip Nef'in erkek- kadın tüm basketbolun sponsoru olması ve onun yönetiminde olması yani erkekte olan yapıyı kadın takımına da taşınması. Bir haberde okumuştum Erden Timur'un basketbolu tamamını yönetmek istediğini buna kendisi de okey olacaktır. Stad sponsoru gibi bir kaynağı da yeni yönetim bulsun istediği şekilde sonuçta aday olan isimler geçen seçimde de adaydı ve kendi stad sponsorları hazırdı.

Kim seçilecekse - buraya adaysa karşısındaki mali işler. (Mehmet Özcan'ın haberine göre)

- Geriden gelen futbolcu maaşları ve öndeki maaşlar
- Bankalar birliği ödemesi
- MM opsiyonu yatmamış daha o
- Falcao tazminatı daha bitmemiş
- Taksitli transferlerin taksitleri var.

- Avrupa geliri artık mucize (Bu sezon 14-15M almışız)
- yayın geliri düşüyor - hala belirsiz.

Bir de üzerine bütçe ayarlayıp transfer yapacağız - hem alım hem satım.

10 yıl yaşlanır bunların hesabı kitabıyla uğraşacak adam.

Açıkçası kim seçilirse - hemen hoppa torrent bey hadi bay bay dememeli - çünkü yabancı olarak acaba daha iyisini koyabilir misin ? ne kadar maaş ne kadar trasnfer bütçesi verebilirsin YABANCI hocaya - yerliye gidilirse bilmem, biraz daha naz çeker onlar ayrı.

o nedenle başkan seçimi bitince şu kalan 8 haftalık karneyi değerlendirmesi gerekiyor - bilmiyorum ekonomik anlamda torrenti kovmak , 1.5-1.75 M euro eksi yazacak üzerine yeni hoca sürecidir bilmemnesidir nasıl olur bilemiyorum.

tabi torrentte 8 maça "kovulmama" süreci olarak bakmalı.

Bu formüle DÖ ister misiniz?

Eskideki isimlerin tekrarını her nasıl olursa olsun doğru bulmuyorum (Ü.Aysalı sevesemde dediğim onun içinde geçerliydi - zaten Eşref'in listesini destekler nitelikte çekildi - yani o listeden adam çekmektense orayı kadrosal olarak besledi, dışarıdan katıyı bu şekilde görüyorum ben)

Major rollerde beyaz sayfası ve geçmişi olmayan adamlar gelsin isterim. Ki açıkçası 3üncü aday gelmesin, 2 aday var - biri arkasında toplansın camia. Yeteri kadar bölünme oldu bana göre. he illa da dediğim dedik millet beyaz oy atar ama zannetmiyorum.

Apo yetmiyormus gibi bir de Dursun mu?

z59x6.jpg

Bu listeyle neden illa Dursun'a gidiliyor ki Ahmet Yüce olsun başkan yada başka bir isme gidilsin neden Dursun zaten bu listeyi toplayan Dursun olmayacak Dursun aday olmuyorsa aynı liste başka bir ismin başkanlığında girsin seçime gerçekten anlamıyorum, bu tarz haberlerde seçimden önce çok çıkıyor geçen seçimden öncede Hakan Üstünberk'li listeler falan çıkmıştı kesin kazanır bu lise dediğimiz sonra hepsinin yalan olduğu ortaya çıktı. Her neyse 1 haftaya belli oluyor zaten her şey.

Bir de burada şöyle bir çelişki var Terim Albayrak ile çalışmaz araları kötü biliyoruz. Ahmet Yüce Ocaklı zaten Terim'i getirmek istiyor ikisinin aynı ekipte olma imkanı pek yok daha buradan patlıyor iş.

Ocaklı’nın hem Terim hem de Albayrak ile arası iyi. Terim-DÖ haberlerinin taraftar desteğini almak için olduğunu düşünüyorum. Gelmez bu dönem. Öte yanda Albayrak biraz yanar döner. Yarın “I Love You Hozam” ile görebiliriz. Terim-Arda ile barıştı, her şey olur. Ama dediğim gibi getireceklerini sanmıyorum.

Erdem Timur Dursun Özbeki mi istiyormus

vay be

Bu listeyle neden illa Dursun'a gidiliyor ki Ahmet Yüce olsun başkan yada başka bir isme gidilsin neden Dursun zaten bu listeyi toplayan Dursun olmayacak Dursun aday olmuyorsa aynı liste başka bir ismin başkanlığında girsin seçime gerçekten anlamıyorum, bu tarz haberlerde seçimden önce çok çıkıyor geçen seçimden öncede Hakan Üstünberk'li listeler falan çıkmıştı kesin kazanır bu lise dediğimiz sonra hepsinin yalan olduğu ortaya çıktı. Her neyse 1 haftaya belli oluyor zaten her şey.

DÖ çünkü para verebilecek birisi. Para vermeyen birisinin listesine kimse girmez. Aysal ya da Özbek bu yüzden öne çıkıyor. Hamamcıoğlu, Özgörkey’i ikna etmek için cebinden para vermeyeceğinin garantisini vermişti .

3. aday çıkmaz ise - ki bence çıkmayacak , çıması istisnai yeni bir isim değilse iyi olmaz (bence)

Metin Öztürk tarafını - Albayrak tarafı full force destekler çünkü Hamacıoğlu biraz anti-albayrak gibime geldi benim.

Adamlar yok yazı fotoları paylaşıyor ediyor , Yiğit Şardan'ın listesine girdiler ya sırf yönetim ihtimali kovalamak için. Azalarak btisin abi yönetime yapışma merakı - 5 seneye full yeni insanlar gerekecek.

Heyecan yaratacak bir seçim olmayacak gibi.. bir karamsarlık var herkeste hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt