Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eşref hamacıoğlu olacak büyük ihtimal. torrent'in sözleşmeyi fesih edecek para olmadığı için seneye yine torrent'le devam eder. rumenler ve marcao'yu satabilirlerse transfer bütçesi olur olmazsa dönen kiralıklarla bu seneki kadro aynen devam.

Ünal Aysal: "Fatih Terim, Galatasaray'ın divan kurulu üyesidir. Onunda görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düşerse onu çağıracak, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak."

Ünal Aysal: "Fatih Terim, Galatasaray'ın divan kurulu üyesidir. Onunda görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düşerse onu çağıracak, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak."

onun yok heralde divan üyesi olmadığı için

Basgan gitti hocasida gider
Basganin gitmesi ne kadar iyi veya kotuyduyse td degisimi de bir o kadar ayni ayarda olur

Galatasaray 'da aralarında Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın da bulunduğu bazı eski yöneticilerin, 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday listelerinde yer alamayacağı açıklanmıştı.

Bunun üzerine Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları:

"İtiraz etmeyeceğim. Çünkü ben Galatasaray'da gerginlik olsun istemiyorum. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray'a küskün olmam, kırgın olmam söz konusu olamaz. İtiraz süremiz de zaten geçti. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk."

"Ama dediğim gibi, bizde Galatasaray'a küsmek, kırılmak olmaz. Kim seçilir ise biz onun yanında olacağız. Ne zaman ihtiyaçları olursa yardım etmeye hazırız. Şimdiden seçilecek arkadaşıma ve ekibine hayırlı olsun, başarılar diliyorum."

Sabah

Kim gelirse ya Okan ile anlasmali ya da Torrent ile devam etmeli. Uçuk bir teknik direktor ile anlasilmayacaksa bu iki isimden birisi olmali.
Insallah Blanc, Klinsman filan olmaz. Maaslarini gectim, tazminatlari en az 5 milyon olur.

Başka güçlü bir aday çıksa şimdiye kadar çıkardı.

Eşref olur işte, iyi mi kötü mü göreceğiz...

şu ana kadar olan adaylara bakış açım:

Metin Öztürk
+Daha hazır izlenimi vermekte
+Söylenene göre seçimi kaybetmesine rağmen ekibini, çalışmalarını tamamen salmamış
- Son seçimde oy alanlar arasında en az güven ve oy toplayanı
- (Şahsen) ilk sıkıntıda eli ayağı çekecekmiş havası var gibi - bana tam güven vermiyor

Eşref Hamamcıoğlu
+Ünal Aysal tarzı üyelerin desteğini almış heralde
+ Daha oturaklı bir duruşu ve konuşma tarzı var
- hiç bir konuşmasını ve diyaloğunu görmedik ibrasızlıktan beri
- biraz kapalı kutu

Sadece Metin öztürkten şahsen aldığım hava beni tedirgin ettiğinden %51-49 eşref bey'e ağırlık basıyor aklım.

tbaii ihtimaller dahilinde B.Elmas'ı aratmada var. Hayırlıs...

3. bir aday çıkmazsa, liseli olmayanların daha doğrusu eski Cengiz ve Polat taraftarlarının önemli kısmı Metin Öztürk'e oy verir diyordu geçen bir üye. Yine kafa kafaya bir yarış olabilir.

Taraftar hangi başkan adayını desteklediyse sonradan pişman oldu.

Hazirun'da oy verebilecek üye sayımız: 8912
Seçimde oy kullanan üye sayısı: 4731
Eşref Hamamcıoğlu: 1500 Metin Öztürk: 893 oy aldı yanı düz mantık herkes yine gelip oyunu atsa ortada 2338 o mevcut ki ben toplam katılımın 2500'ü geçmeyeceği düşünenlerdenim.
Albayrak ve ekibi katılamayacağından orasının Eşref Hamamcıoğluyla arası kötü olduğundan çoğunluk oylar Metin Öztürk'e kayacaktır ama tahminim katılım artması Eşref Beye azalması Metin Beye yarar...

Esref Hamamcioglu'nun listesini gorsek daha net yorum yapariz.
Fakat Twitter'daki bazi genel kurul uyeleri maddiyattan dolayi oldukca negatif.

nezAT Aspor'da M.Ö T.D ile konuşmuş, prensipte tamammış - torrent olmacayakmış. Zeki efendi mesaj yollamış o sırada "o isim Bielsa" diye.

Ankate tarzı bir şey yapıyorlar orada da Eşref Bey epey sönük - ne kadar ciddiye alınır tartışılır tabide.

%22 Eşref H
%33 Metin Ö
%45 Başka aday çıkmalı

eşref hamacıoğlu olacak büyük ihtimal. torrent'in sözleşmeyi fesih edecek para olmadığı için seneye yine torrent'le devam eder. rumenler ve marcao'yu satabilirlerse transfer bütçesi olur olmazsa dönen kiralıklarla bu seneki kadro aynen devam.
bende denk geldim twettırda böyle bi tweete.eşref seçilirse torentle devam edecekmiş.eğer doğruysa benim adayım eşreftir.lakin torente gerekli transferleri yapmazssa ve gs gene doğranırken gık çıkarmazlarsa ,torenti yerler ,terim bile yendi (haa terim eski terim değildi diye gitmesini bende istiyordum bunu belirtmek isterim ,eski işine odaklı hırslı terim yoktu gitmesi doğruydu) eşrefte bu durumda kendi koltuğundan olur.

torentle çalışacak aday kimse o olsun isterim.okan buruk isteniyor,ilerisi için ben nuri şahini düşünürüm.şuan torentin enaz bir sene kalması gerekiyor ve istediği tarz oyuncular alınması şartoğlu şart

lol2.png

aspor anketi anlık

terimin en iyi oturacağı yer artık tff başkanlığı,İNŞALLAH basiretler bağlanırda terimi başa getirirler.terim artık tff de yöneticilik yapıp güzel uygulamaları uygulatıp futbola ayar verir.ben şahsen hocalık kariyerinin artık bittiğine ve tff başkanlığı yapmasının gerçekçi olduğunu düşünüyorum

Möztürkün listesi

Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.

Sezgin ve Kırmızı yok
Metin Öztürk'ün listesinde geçen sene öne çıkan isimlerden Nasuhi Sezgin ile şu an Sportif A.Ş'de yöneticilik yapan Nihat Kırmızı olmayacak.

Ayrıca Emre Alkin'in de bugün ekiple görülmedi.

Möztürkün listesi

Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.

Sezgin ve Kırmızı yok
Metin Öztürk'ün listesinde geçen sene öne çıkan isimlerden Nasuhi Sezgin ile şu an Sportif A.Ş'de yöneticilik yapan Nihat Kırmızı olmayacak.

Ayrıca Emre Alkin'in de bugün ekiple görülmedi.
Levent Nazifoğlu :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt