Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref'in TD'si Rudi Garcia olacaksa o gelsin. Metin Öztürk'ün Türk TD adayı var diyorlar çünkü bir de Nazifoğlu futbolun başında olunca iyi bir TD getirebileceğini düşünmüyorum. Cenk Ergün -Rudi Garcia iyi iş yapabilirler bence.

88175ZI.png

Divan toplantısı ne gündü - listeler tanıtılacaktı tek tek yanlış hatırlamıyorsam ?

Rudi Garcia'nin istedigi oyunculari alabilir miyiz?

tüzemen okan da terşm de değil demiş ya ona binaen dedim acaba böyle bir fikri mi var

Dün gece programda söylendiğinde Erman Toroğlu şuan yurtdışında olabilir falan demişti. O yüzden Okan’a yorumladım ben.

Malum Okan da ailesiyle birlikte Fransa’da şuan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelen gideni aratır demişler birkaç sene burhan çekeceğiz gibi görünüyor

Dün gece programda söylendiğinde Erman Toroğlu şuan yurtdışında olabilir falan demişti. O yüzden Okan’a yorumladım ben.

sergen veya senol günes olabilir

medyada çok yorum dinledim seneye de galatasaray yarışmada olmaz diyorlar kadro yapısına bakarak

bize gerets lazım demektir

eldekinden en iyi verimi alacak bir hoca

Yakup haberi olduğu için pek inandırıcı gelmiyor ama eğer doğruysa Eşref H. -Rudi Garcia, Metin Ö. - Nuri, Tuğberk ben 3'üne de okeyim 3'ü de bir şey vaad ediyor çünkü. Yerli olacaksa Nuri Şahin yada Tuğberk hoca olsun demiştim zaten o yüzden ben sevinirim.

Aradığımız Galatasaray başkanı, Karda yürüyen izini belli etmeyen biri olmalı

IMG_3657.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt