Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun yönetiminden bile ciddi beklenti vardi. simdi hangi listenin kazanacaginin bir önemi yok, beklenti yok denecek kadar az dedigin gibi.Taraftarın beklentisinin düşük olması umut verici.
dursun yönetiminden beklenti yoktu bence. hatta bir çok kişi bu adamla tarihimizin en kötü dönemini yaşamamız mümkün diyordu.dursun yönetiminden bile ciddi beklenti vardi. simdi hangi listenin kazanacaginin bir önemi yok, beklenti yok denecek kadar az dedigin gibi.
umarim secilecek liste iyi isler yapar.
Kısmen doğru. Hiç istemeyenlerden biriydim ama diğer aday gelse daha mı iyi olurdu bilinmez tabii. Ancak ''Ünal Aysal' ın işaret ettiği kişi'' diye destek verenler de epeyce bir oran teşkil ediyordu ki bunun yansıması olarak, forumda da bu yüzden neredeyse fanatiklik derecesinde propagandasını yapanlar vardı hatta, hatırlarsın...dursun yönetiminden beklenti yoktu bence. hatta bir çok kişi bu adamla tarihimizin en kötü dönemini yaşamamız mümkün diyordu.
vallahi o kadarını hatırlamıyorum ama dursunun hem aday olması hem seçilmesinden dolayı çok karamsardım şahsen ve çoğunluğun da dursunun başkan olmasından memnun olmadığını hatırlıyorum. bi umut beklentiye girenler olmuştur muhakkak ama taraftarın içine hiç sinmemiş bi başkan olarak göreve başladıKısmen doğru. Hiç istemeyenlerden biriydim ama diğer aday gelse daha mı iyi olurdu bilinmez tabii. Ancak ''Ünal Aysal' ın işaret ettiği kişi'' diye destek verenler de epeyce bir oran teşkil ediyordu ki bunun yansıması olarak, forumda da bu yüzden neredeyse fanatiklik derecesinde propagandasını yapanlar vardı hatta, hatırlarsın...
Mobese görse konuşacak anlaşılan.Metin Öztürk: Nuri Şahin bizim hiç gündemimizde olmadı, medya bizi Antalya ile karşı karşıya getirdi. Elde kontratlı bir hoca varken yeni hoca konuşmak doğru değil.
Metin Öztürk: Fatih Hoca dinleniyor. Fatih Hoca divan üyesi. Fatih Hoca'nın seçime gelip bize oy vermesini bekliyoruz.
bu eşref cok kişiyi mort edecek gibi duruyor,yanılgı büyük olacak gibimözt kazanamıycanı bilior. diwanda konuşmadı bile
bu eşref cok kişiyi mort edecek gibi duruyor,yanılgı büyük olacak gibi![]()
şampiyonluk vs bi kenara davranısları ve tutumu nedeniyle.basarı gelince zaten daha tatlı gelir davranıslarıne gibi![]()
Meto'dan seçimden sonrada kurtulamayız gibi, Hıncal'ın dediği gibi bu adam nerden çıktı daha önceden nerdeydi? kulüp duayeni oldu başımıza!!Metin Öztürk: Nuri Şahin bizim hiç gündemimizde olmadı, medya bizi Antalya ile karşı karşıya getirdi. Elde kontratlı bir hoca varken yeni hoca konuşmak doğru değil.
Metin Öztürk: Fatih Hoca dinleniyor. Fatih Hoca divan üyesi. Fatih Hoca'nın seçime gelip bize oy vermesini bekliyoruz.