Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    99
Duygun. Alp Yalman'ın listesi kötü anıları hatırlatıyor bana. Sanırım hiçbirimiz o dönemlere dönüş yapmak istemeyiz.

Isin Celebi, Taner Askin gibi isimleri gormek istemiyorum tekrardan takimda. Umarim Duygun Yarsuvat Baskan secilir.

Unal Aysal kacti macti hepsi hikaye ..

Bence birileri biryerden sikistirdi ... sikeciler bosuna biz sizi degistirecegiz demedi .. adamlar bir yerden birseyleri baslatti ..

Unal kolay kolay gitmezdi .. kulubun icindeki muhalefet de saksakci ..

Bi de ciddiye alıyorsunuz ya bu sözleri daha da bişey demiyorum.

mayıs haziran gibi madem seçim olacak kısa vaade de alp yalman derim.
geçen seçimlerde herkes abdurrahim karşıtıydı uğramadığı hakaret kalmazdı şimdi adam seçim kazandıracak faktör olarak gösteriliyor yahu :asd:

mayıs haziran gibi madem seçim olacak kısa vaade de alp yalman derim.
geçen seçimlerde herkes abdurrahim karşıtıydı uğramadığı hakaret kalmazdı şimdi adam seçim kazandıracak faktör olarak gösteriliyor yahu :asd:

Mayıs-Haziran gibi seçim Duygun bey gelirse olacak yani kendi kulübü seçime götürecek, Adnan Polat pardon Alp Yalman gelirse 3 yıllığına gelecek.

Alp Yalman kazancakmis gibi geliyor bana. Öyle olursa cökeriz, Polat dönemine döneriz.

Alp Yalman kazancakmis gibi geliyor bana. Öyle olursa cökeriz, Polat dönemine döneriz.

Duygun bey an az 500-600 oy fark atar o da en az, hem Lisenin adayı + hem Ünal Aysal'ın desteklediği aday. İlk ve son sandıkların hepsi Duygun Bey'e akar sadece belli sandıklarda başa baş gidilir o da Polat döneminde kulübe üye olanların sandıkları olur.

Alp Yalman Galatasaray´i nekadar ileri tasiyabilir bu liste ile bilemem, ama en azindan borclarimiz ciddi anlamda azalip, sonrasinda gelecek yönetimin önü acilmis olur. Adnan Polat son iki sene para savurmaya basladi, Alp Yalman buna müsade etmez. Aslinda kötü bir aday degil, ama listesi cok zayif. Sadece Abdulrahim Albayrak sevdagimdan dolayi fikir degistirip Yarsuvat beyi destekleme karari aldim.
Alp Yalman´i Polat´in adami gibi gösterenleri ciddiye alma. Olsa olsa Polat Alp Yalman´in adami olur. Alp Yalman cok zeki bir insandir, ama bu yastan sonra o zekasini ne düzeyde kullanabilir su an kestiremiyorum.

Alp Yalman Galatasaray´i nekadar ileri tasiyabilir bu liste ile bilemem, ama en azindan borclarimiz ciddi anlamda azalip, sonrasinda gelecek yönetimin önü acilmis olur. Adnan Polat son iki sene para savurmaya basladi, Alp Yalman buna müsade etmez. Aslinda kötü bir aday degil, ama listesi cok zayif. Sadece Abdulrahim Albayrak sevdagimdan dolayi fikir degistirip Yarsuvat beyi destekleme karari aldim.
Alp Yalman´i Polat´in adami gibi gösterenleri ciddiye alma. Olsa olsa Polat Alp Yalman´in adami olur. Alp Yalman cok zeki bir insandir, ama bu yastan sonra o zekasini ne düzeyde kullanabilir su an kestiremiyorum.

Ne bilim abi Polat ile samimiyetligi tedirgin ediyor beni. Listedeki üyeler hakkinda biraz arastirma yaptim okuduklarimin hepsi negatif. Hele su Taner Askina GS tarihinin en berbat yöneticisi diyorlar.
Alp Yalmanin bircok basarisi olmus ama baskanin tek basina yapabilecegi pek bir sey yok. Ekip de önemli. Bunu son Aysal döneminde gördük. Üstelik su Denizli mevzusu var.

Ne bilim abi Polat ile samimiyetligi tedirgin ediyor beni. Listedeki üyeler hakkinda biraz arastirma yaptim okuduklarimin hepsi negatif. Hele su Taner Askina GS tarihinin en berbat yöneticisi diyorlar.
Alp Yalmanin bircok basarisi olmus ama baskanin tek basina yapabilecegi pek bir sey yok. Ekip de önemli. Bunu son Aysal döneminde gördük. Üstelik su Denizli mevzusu var.

Adnan Polat aslinda iyi bir Galatasaray´li, tribünden gelme Galatasaray´lidir. Cok büyük hatalar yapti, ve o hatalari halen görmüyor ama gönderilis sekli hukuka aykiriydi. Kendi hatalari buna sebebiyet verdi, ama yapilan dogru degildi. Eger Camia icinde birlik beraberlik istiyorsak, Adnan Polat gibi adamlara zeytin dali uzatmamiz lazim. Kongre´nin barisik olmasi, Adnan Polat´i süründürmekten daha iyidir. Adnan Polat bir misaldir, onun gibi bir cok insan, bir cok fraksyon var bir birine tepkili olan.
Simdi kariya kari bosamak kolay, insanlara kötü Galatasaray´li yada hain demek cok kolay, ama bir insan sinirlendigi an ailesine bile zarar verebiliyorken, kulübe zarar vermeyi de göze alabilir. Bu maalesefe normaldir, ve buna yapmis olanlar coktur.
Yani kongrede huzur bence cok önemli... Alp Yalman bunu saglayabilir cünkü her kesim tarafindan sevilen ve sayilan bir insandir. Alp Yalman sadece Adnan Polat ile degil, herkes ile sicak yada en azindan ilik bir iliski icindedir. Insanlari kazanmaya bakan, cok zeki bir insandir...
Buna karsi cikanlar, itiraz edenler olabilir. Ama zaten buna karsi cikan insanlar kongrenin zaman zaman savas alanina dönüsmesine sebebiyet veriyor. Sonra da "niye kenetlenemiyoruz" diye soruyorlar. Cünkü cabuk sinirlenen , ve sinirliyken karar veren bir milletiz.

Ben acikcasi iki adayin da listesini hic begenmedim. Abdulrahim Albayrak ciddi anlamda sevdigim tek yöneticidir camiada, ve benim yönetici sevme gibi bir aliskanligim yoktur hatta nefret ederim. O yüzden onun dahil oldugu yönetimi destekliyecem. Aslinda basarili bir is adami maddi anlamda kulübü iyi yönetmesi zor degildir, ama gelen Baskan´lar Türkiye´de kulüpler´in parasini, kendi paralari gibi harcamiyorlar. Sen kendi sirketinde vermeyecegin paralari, söz konusu Galatasaray olunca da vermeyeceksin. Taraftar bunu sevmese bile Türkiye´de uzun vadede cözüm yolu sadece ve sadece budur.

Iki Baskan adayida bence Galatasaray´in parasini özen ile kullanacak degerli insanlar. Ben su anki mali durumumuza baktigim kadar karamsar bakmiyorum acikcasi adaylara.

Son düzenleme:
Disa kapali bir ekonomi ve ligin katar ligi seviyesindeki marka değeri oldukca kim gelirse gelsin oyunculara yüksek ücretler vermeye devam ederiz. Türk futbol ekonomisi 90li yillara göre cok farkli. Tüm dünyada finansal yönetimin futbolda önemi 2000lerden sonra anlasildi.

Futbolda sportif basari ve gelirler icin zirveye oynayan takimlar sart. X kisisi gelip, yatirim yapmazsa, sportif basari olmadan, gelirlerde düser, borcta azalmaz, aksine yükselir. GSnin en mantikli cözüm, bir sportif direktörün transferleri yapmasi ve hatalarin minimize edilmesi.

Prandelli'yi en kısa sürede kim kovacaksa onu destekliyorum. :38573:

1c3fa51fc5c99f36c1b7cb60bff6d145.jpg

Şöyle bir başkan lazım bize 2 kilo olacak net!

Duygun yarsuvat tabikide . Secim olması bile sacma bence. Sonuc belli

Süper Ligde başarı yerli hocadan geciyor. Ersun Yanal'ı hangisi getirecekse o olsun. Terim'den sonra en kaliteli yerli hocadır.

Geri
Üst Alt