Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unal Aysal kacti macti hepsi hikaye ..
Bence birileri biryerden sikistirdi ... sikeciler bosuna biz sizi degistirecegiz demedi .. adamlar bir yerden birseyleri baslatti ..
Unal kolay kolay gitmezdi .. kulubun icindeki muhalefet de saksakci ..
mayıs haziran gibi madem seçim olacak kısa vaade de alp yalman derim.
geçen seçimlerde herkes abdurrahim karşıtıydı uğramadığı hakaret kalmazdı şimdi adam seçim kazandıracak faktör olarak gösteriliyor yahu![]()
Mayıs-Haziran gibi seçim Duygun bey gelirse olacak yani kendi kulübü seçime götürecek, Adnan Polat pardon Alp Yalman gelirse 3 yıllığına gelecek.
ha tamam ozaman alp yalman gelsin
Alp Yalman kazancakmis gibi geliyor bana. Öyle olursa cökeriz, Polat dönemine döneriz.
Alp Yalman kazancakmis gibi geliyor bana. Öyle olursa cökeriz, Polat dönemine döneriz.
Alp Yalman Galatasaray´i nekadar ileri tasiyabilir bu liste ile bilemem, ama en azindan borclarimiz ciddi anlamda azalip, sonrasinda gelecek yönetimin önü acilmis olur. Adnan Polat son iki sene para savurmaya basladi, Alp Yalman buna müsade etmez. Aslinda kötü bir aday degil, ama listesi cok zayif. Sadece Abdulrahim Albayrak sevdagimdan dolayi fikir degistirip Yarsuvat beyi destekleme karari aldim.
Alp Yalman´i Polat´in adami gibi gösterenleri ciddiye alma. Olsa olsa Polat Alp Yalman´in adami olur. Alp Yalman cok zeki bir insandir, ama bu yastan sonra o zekasini ne düzeyde kullanabilir su an kestiremiyorum.
Ne bilim abi Polat ile samimiyetligi tedirgin ediyor beni. Listedeki üyeler hakkinda biraz arastirma yaptim okuduklarimin hepsi negatif. Hele su Taner Askina GS tarihinin en berbat yöneticisi diyorlar.
Alp Yalmanin bircok basarisi olmus ama baskanin tek basina yapabilecegi pek bir sey yok. Ekip de önemli. Bunu son Aysal döneminde gördük. Üstelik su Denizli mevzusu var.