Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    99
Teknik direktör gönderilmeyecekse kimse gelmesin kayyum yönetsin klubü..

Prandelliyi göndermeyi hangisi vaad ediyorsa o gelsin.

Duygun Yarsuvat. Yalmanin listesi ve Polattan destek almasi tedirgin ediyor beni.

kötünün iyisi duygun bey olsun bari

Kim gelirse ilk secimde gider muhtemelen. Zaten Durgun bey mayista secim olur gibi aciklama yapmisti secilirse. Tabi koltuk tatli gelmezse. Belki adaylardan memnun olmayan kongre uyelerinin oyunu alabilmek icin bunu demistir bilemeyiz. Gercekse o gelsin.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonuç belli arkadaşlar Ünal Aysal'ın ve değerli Galatasaray Duayenlerinin desteklediği aday kaybetmeyecektir, Duygun Bey'e ve camiamıza şimdiden hayırlı olsun.

Yarsuvatla zaten kimse tatmin olmaz. 'su Mayis 2015e kadar GS yi en iyi sekilde götürelim, orda zaten uygun aday cikar' düsüncesinde bence. Bunu du olumlu karsiliyorum.

Mayıs 2015'e kadar dediği için Duygun Bey. Ondan sonra da artık elini taşın altına koyması gerekenler bir zahmet koysun artık.

Ünal Aysal gitti cünkü FFP ile basimiz belada kimse bu durumda transfer yapamaz... Bu sezon boyunca 60 Milyon avro kar etmemiz lazim, ve bunu basarmamiz cok zor. Son iki senede CL´e ragmen, FFP´ye göre toplam 99 Milyon avro acik ile kapatmisiz toplam olarak iki sezonu.

Galatasaray mali anlamda batmaz, yada oyunculara para ödemekte büyük zorluk yasamaz genel olarak (Bence Hajrovic konusunda ihmal var). Ancak FFP bizim basimiza büyük bir bela. Bence o yüzden su an kimse elini tasin altina sokmak istemiyor, cünkü eger FFP´den ceza yersek bu yeni yönetimin basina patlayacaktir. Ve yeni gelecek yönetim büyük paralara transfer harcayamayacak.

Şu an FFP cezası yersek sanırım artık kimse yeni yönetimi suçlamayacaktır bence.

Suçlayan olacaksa da bir zahmet o zaman gemiyi terkeden kaptan edası ile kaçıyor olan Aysal'ı hatırlasın.

Ulan bir senede kulüp ne hale geldi ya! Olacak iş değil.. Hayır yani altından bir şekilde kalkarız da şu yaşananlar, bu senenin de kaybedildiğini gösteriyor. Şu ihtiyarları kulüpten uzaklaştıramayacağımıza göre yine en büyük rakimiz kendimiz oluyoruz... Her başarılı dönemlerden sonra hep böyle gerileme devrine geçiyoruz ya, delirmemek elde değil! Ha, ikisini de desteklemiyorum ama illa birisi seçilecekse Yarsuvat seçilsin. Şikecileri aklayacak adamın Galatasaray başkanlığında işi yok!

Unal Aysal kacti macti hepsi hikaye ..

Bence birileri biryerden sikistirdi ... sikeciler bosuna biz sizi degistirecegiz demedi .. adamlar bir yerden birseyleri baslatti ..

Unal kolay kolay gitmezdi .. kulubun icindeki muhalefet de saksakci ..

Geri
Üst Alt