Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.999
- 15.728
- 2.108
Kadro.disi olduğu dönem dahil mi acabaSon sezon toplam 96 gün sakat kalmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro.disi olduğu dönem dahil mi acabaSon sezon toplam 96 gün sakat kalmis
Bende, bild en az tier 2 olmali bence, herifler baya saglam bilgi aliyorben bild i daha güvenilir sanıyordum t3 müş
7.5 bonservis bide bunlarla yapacağımız iki maç vardı ya onun gelirlerini bırakırsak kabul ederler.
hergün bok attıgın kerem kac kere sakatlanmıs dostum??3 ay az mi
Ne alaka lan. Saçma sapan pas denemesi yaparsa yine elestiririm. Basit oynasın başka birşey istemiyorum ondanhergün bok attıgın kerem kac kere sakatlanmıs dostum??
madem sakat adam istemiyorsun keremi öv
allah razı olsunNe alaka lan. Saçma sapan pas denemesi yaparsa yine elestiririm. Basit oynasın başka birşey istemiyorum ondan
Ben oynasaydim benim fanım olurdunallah razı olsun
cık sen oyna
Cümleden iyi mi kötü mü anlam çıkarmalılıyım idrak edemedimMuazzam herif, inşallah olur Ziyech ile süper ikili olular. Birbirine körü körüne pas verirler
Birbirini görmeden anlaşırlar demek istiyor sanirimCümleden iyi mi kötü mü anlam çıkarmalılıyım idrak edemedim
Bild yazmış. Bizimkiler degilkiYalan dolan, milleti kandırmaca oyalama haberleri.
Vallahi ayrı dönemlerde sakatlanırlarsa gerçekten birbirlerini görmeyebilirler.Birbirini görmeden anlaşırlar demek istiyor sanirim
Buda doğru.Vallahi ayrı dönemlerde sakatlanırlarsa gerçekten birbirlerini görmeyebilirler.![]()
O sıkıntı ikisinde olmasa asla formamızı giyerken görme şansı olmazdı herhaldeVallahi ayrı dönemlerde sakatlanırlarsa gerçekten birbirlerini görmeyebilirler.![]()