- 30 Temmuz 2009
- 26.095
- 3.386
- 1.853
İyi futbolcudur ama, maalesef Kuzey Afrikalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istemek bedavaAdam sağ beke az para ayırdık diyor siz mazrui diyorsunuz.
* <- bayern de hafizam yaniltmiyorsa -> *8 m aliyor .Yahu daha 3 saat ancak oldu transferden sorumlu yöneticimiz sağ bek için 6-7 milyonluk bütçemiz olduğunu ima etti. Hem bonservis hem maaş nasıl bizim bütçenize uygun olacak da transfer edebileceği adamı.
Bana kalsa başından beri aynı şeyi söylüyorum iyi bir Scout transferi yapılsın o bölgeye isme gerek yok. Mazroui gelecek de 1 milyona mı oynayacak sende. *3'ten aşağı almaz gerek yok.
8 falan çok yüksek maaşlar hocam inanılmaz bir sağbek için ben bilmiyordum bunu mesela. Goretzka da çok yüksek maaş alıyordu. Neden Bayern bu kadar yüksek maaşlar veriyor acep.* <- bayern de hafizam yaniltmiyorsa -> *8 m aliyor .
bunun disinda,
yeteneginden bagimsiz ; sakatlik dolayli mesafeli durdugum bir profil.
saygi ve selamlar .
* <- bayern de hafizam yaniltmiyorsa -> *8 m aliyor .
bunun disinda,
yeteneginden bagimsiz ; sakatlik dolayli mesafeli durdugum bir profil.
saygi ve selamlar .
8 falan çok yüksek maaşlar hocam inanılmaz bir sağbek için ben bilmiyordum bunu mesela. Goretzka da çok yüksek maaş alıyordu. Neden Bayern bu kadar yüksek maaşlar veriyor acep.
Kasa kolaylığı yapmamak için böyle yaparlar kesin. 5 kuruş yemeden 1 kuruş bile vermez dursun.Boeyin 30u tek seferde yatırmadılarsa bunlar kalan tutarı mazruiye sayıp o gelecek parayı da hiç edecekler
Rezilliğin ardı arkası kesilmiyo