Galatasaray, Bayern Münih'ten Mazraoui ile İlgileniyor

İyi futbolcudur ama, maalesef Kuzey Afrikalı.

Yahu daha 3 saat ancak oldu transferden sorumlu yöneticimiz sağ bek için 6-7 milyonluk bütçemiz olduğunu ima etti. Hem bonservis hem maaş nasıl bizim bütçenize uygun olacak da transfer edebileceği adamı.
Bana kalsa başından beri aynı şeyi söylüyorum iyi bir Scout transferi yapılsın o bölgeye isme gerek yok. Mazroui gelecek de 1 milyona mı oynayacak sende. *3'ten aşağı almaz gerek yok.
* <- bayern de hafizam yaniltmiyorsa -> *8 m aliyor .

bunun disinda,

yeteneginden bagimsiz ; sakatlik dolayli mesafeli durdugum bir profil.

saygi ve selamlar .

Mazroui olacaksa 5 milyon keş 15 milyon zorunlu satinalma gibi birsey anca olur ama tahmin etmiyorum adamin elli tane talibi cikar bize neye dussun anlamsiz manasiz bir hareket

bunun disinda,

saygi ve selamlar .
8 falan çok yüksek maaşlar hocam inanılmaz bir sağbek için ben bilmiyordum bunu mesela. Goretzka da çok yüksek maaş alıyordu. Neden Bayern bu kadar yüksek maaşlar veriyor acep.

Bayern Münih serbest bırakmıyorsa alamayız yani bu transfer komitesideki adamlarla imkansız

bunun disinda,

saygi ve selamlar .

8 falan çok yüksek maaşlar hocam inanılmaz bir sağbek için ben bilmiyordum bunu mesela. Goretzka da çok yüksek maaş alıyordu. Neden Bayern bu kadar yüksek maaşlar veriyor acep.

8 milyon brut olmali, yani asagi yukari 4 milyon euro net. Tabi bizim icin yine cok sag bek icin bu paralari veremeyiz.

Boeyin 30u tek seferde yatırmadılarsa bunlar kalan tutarı mazruiye sayıp o gelecek parayı da hiç edecekler

Rezilliğin ardı arkası kesilmiyo
Kasa kolaylığı yapmamak için böyle yaparlar kesin. 5 kuruş yemeden 1 kuruş bile vermez dursun.

Paramız yetmez

Mantıklı da olmaz sakatlık durumu düşünülünce

Mazraoui de Ziyech ve Amrabat gibi Hollanda doğumlu. Ajax altyapısında yetişmiş elit seviyeye geçmesi beklenen bir oyuncuydu. Barcelona kendisini çok istiyordu Bayern'e gitti. Barça da gidip Cancelo'yu aldı. Bize düşmesi için 1-2 sene daha boş atması lazım.

Geri
Üst Alt