GSC Haber Galatasaray: "Bazı kulüpler, FIFA kurallarını hiçe sayarak, sözleşmesi devam eden oyuncularımıza teklif yaptılar"

Yunus'a net 2.5m Euro veriyorsun.

Barışa 3.5m euro vermekte abes görmüyorum.

Barış fizik kondisyonunu koruduğu sürece uzun yıllar bizde devam etmeli. Aynı anda 5 mevki yedekliyor. Muadili yok + yerli.

Motivasyonunu, azmini kaybetmediğini sürece ilk 11'de banko oyunculardan.

şu an hedefi var hırslı

3,5-4 milyondan sonra o hırsın kalmayacağına emin olabilirsin en geç 1 sene içinde

çünkü kimse 4 milyon net vermez barışa avrupada

100ü getirin barışı alın kardeşim + keçiören payı da sizden işinize geliyorsa

Haftaya perşembe günü ucl kura çekimi var ve 4 tane eksiğimiz var ,uğraştığımız konuya bakin

barışın siyah zemin hikayesi şimdi anlaşıldı.
oyuncu okey anladığım, kulüp izin vermeyince tepki olarak attı.
arap liginden de fenere geçer.

Yönetim barışa mobbing yapıyor diyenler özür dileyecek mi?

Dilemezler reis, dini imanı para olan topçu milletine ağızları düşük şekilde hayran hayran bakıp her dediklerine yaptıklarına inanır itimat ederler. Güçlü yönetime sahip olmak gerekiyor bunların oyuncağı olmamak için.

Yalnız hic beklemeyecegimiz adam barışı keremin yaptıgı hainlige referans olarak gösterip cimbomlu fln dıyorduk

fena patladık

@Cafer Güney

Güzel açıklama.

şu an hedefi var hırslı

3,5-4 milyondan sonra o hırsın kalmayacağına emin olabilirsin en geç 1 sene içinde

çünkü kimse 4 milyon net vermez barışa avrupada
Bende senin gibi düşünüyorum ama o zaman satmak gerekiyor.

Bu işin ortası yok.

Adamın iyi oynamasının sebebi iyi maaşı elde etmekti. Şimdi iyi oynadığı için bu maaşı veren kulüplerin geldiğini görüyor.

Senin mantığına göre iyi oynasam da iyi maaşı alacağım yerlere gidemiyorum, kulüp de maaşını iyileştirmiyor o zaman çok fazla mücadele etmeme gerek yok da diyebilir.

Ben hala maaşta iyileştirme yapıp kulüpte devam etmesi taraftarıyım. Hem maaşı iyileştirmeyip hem de göndermemek oyuncuya ve bize zarar verir diye düşünüyorum.

Tüm taraftarlarımız emin olsunlar ki, Galatasaray kadrosunu korumakla kalmayacak, daha da güçlendirmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir.

Bende senin gibi düşünüyorum ama o zaman satmak gerekiyor.

Bu işin ortası yok.

Adamın iyi oynamasının sebebi iyi maaşı elde etmekti. Şimdi iyi oynadığı için bu maaşı veren kulüplerin geldiğini görüyor.

Senin mantığına göre iyi oynasam da iyi maaşı alacağım yerlere gidemiyorum, kulüp de maaşını iyileştirmiyor o zaman çok fazla mücadele etmeme gerek yok da diyebilir.

Ben hala maaşta iyileştirme yapıp kulüpte devam etmesi taraftarıyım. Hem maaşı iyileştirmeyip hem de göndermemek oyuncuya ve bize zarar verir diye düşünüyorum.

iyileştirme yapıldı zaten birkaç ay önce

Yalnız hic beklemeyecegimiz adam barışı keremin yaptıgı hainlige referans olarak gösterip cimbomlu fln dıyorduk

fena patladık

@Cafer Güney

Recebim bu topçu milletinden bıktık artık şahsen özellikle yerlilere en ufak yüz vermeyeceksin iyilik yapıp uyguna bırakıyorsun ertesi sene fenere jekeye gelmeye çalışıyorlar bu kadar kafasız bir güruh bunlar. Süründürüp adam edeceksin.

Olm Barış için 40-45 milyon inanılmaz rakamlar neyin inadını yapıyoruz gram anlamadım top kontrol edemiyor adam hala:red:

Recebim bu topçu milletinden bıktık artık şahsen özellikle yerlilere en ufak yüz vermeyeceksin iyilik yapıp uyguna bırakıyorsun ertesi sene fenere jekeye gelmeye çalışıyorlar bu kadar kafasız bir güruh bunlar. Süründürüp adam edeceksin.
yarın yunus fln kerem gitti diye fbye gecmeye calısırsa onada sasırmam

bunlar kendi arasında konusuyordur yabancılar bu kadar alıyor biz bu kadar alıyoruz

zaten bizim takımda yabancılar Türkler farklı takılıyor idmanda bile cok dikkat cekiyor bu pocikerım yunus fln

Barış'ta daha yapılmadı iyileştirme diye biliyorum. Şu an 2 milyon civarına düştü Tl değer kaybıyla maaşı. Uzatıp yükseltecekler sözleşmesini zaten yapacaklardı sanırım.

daha düşük alıyordu o düzeltme ile 2 milyon üstüne çıktı diye biliyorum

eğer benim bildiğim gibiyse sözleşme imzalarken tlnin ne olacağını bilmiyor muydu derim

euro düşseydi kulüp düşürecek miydi maaşını hayır

Geri
Üst Alt