GSC Haber Galatasaray: "Bazı kulüpler, FIFA kurallarını hiçe sayarak, sözleşmesi devam eden oyuncularımıza teklif yaptılar"

Olm Barış için 40-45 milyon inanılmaz rakamlar neyin inadını yapıyoruz gram anlamadım top kontrol edemiyor adam hala:red:
Top kontrol edemiyor da kimse de onu kontrol edemiyor. Bir futbolcu içşn tek özellik top kontrolümü mü? Ziyech kalsaydı o zaman iyi top kontrol ediyordu…

Top kontrol edemiyor da kimse de onu kontrol edemiyor. Bir futbolcu içşn tek özellik tıpmkontrolü mü? Ziyech kalsaydı o zaman iyi top kontrol ediyordu…
Aga Barış net yetersiz bir kanat oyuncusu onu örnek olarak yazdım, bek olarak kalabilir ama Sallaide bu sene çok formda onun kadar oynuyor. O paraya çok çok iyi bir 6 numarayla bir kanat alırız büyük fırsat.

daha düşük alıyordu o düzeltme ile 2 milyon üstüne çıktı diye biliyorum

eğer benim bildiğim gibiyse sözleşme imzalarken tlnin ne olacağını bilmiyor muydu derim

euro düşseydi kulüp düşürecek miydi maaşını hayır
Euro ile anlaşma TR futbolcularında yapılamıyor sanırım. Barış'a da Euro nezdinde düşerse düzeltiriz denmiş olabilir. Bu sene yeni sözleşme yapılacaktı zaten kendisi ile zira Yunus'tan az alması da mantıklı değil.

Euro ile anlaşma TR futbolcularında yapılamıyor sanırım. Barış'a da Euro nezdinde düşerse düzeltiriz denmiş olabilir. Bu sene yeni sözleşme yapılacaktı zaten kendisi ile zira Yunus'tan az alması da mantıklı değil.

öyle dendiyse o zaman barış haklı olur ama denmediyse geçmiş olsun

Aga Barış net yetersiz bir kanat oyuncusu onu örnek olarak yazdım, bek olarak kalabilir ama Sallaide bu sene çok formda onun kadar oynuyor. O paraya çok çok iyi bir 6 numarayla bir kanat alırız büyük fırsat.
leao bundan daha kötü bir kanat oyuncusu… açık ve net söylüyorum…

linc edılmemek ıcın yazmıyorum dostum ama sallai ile barısın pek bi farkı yok

inş senı linc ederler ama benı degil

Çok severim Barışı ama 40 civarı veriyorlarsa maksimum değerini bulmuş demektir ve iyice düşünmek gerekir.
Nelssonda gördük zamanında satmamanın nerelere götürdüğünü.
Çok iyi kullanmak lazım parayı eğer satılırsa. Şu anda en büyük silahlarımızdan.
Erden Timur Boeyin neler yaptığını anlatmıştı Bayerne gitmek için.
Futbolcu gitmek isterse gider yada hayrını göremezsin.

Araplara üslubunca .....tiri çekmişiz. Gayet güzel açıklama.

Gönül isterdi ki alenen hadi çölünüze .....tirin gidin şimdi yazabilsek ama işte olmuyor maalesef.

Barış'tan hiç böyle bir hareket beklemezdim. Kariyerini düşünen biri izlenimi veriyordu

Bu mallar ciddi ciddi oyuncuyla anlaştıysa ciddi anlamda fifaya şikayet edip tazminat almamız lazım. Hemde transfer cezası yesinler.
Yada bunu blöf olarak kullanıp 70 milyon isteyeceksin vermezseniz ceza yersiniz transfer yapamayıp daha fazla zarar edersiniz korkusunu vermek lazım.
Sportif direktörü avrupada yıllarca çalışmış bir adam bu derece armatörlüğü yapıyorsa sende o kanı o götten alacan kardeşim. Kusura bakmasın kimse.

Geri
Üst Alt